Στο τέλος χαμογελούν τα κορίτσια του Μπιτσάκου!

Δευτέρα, Μάρτιος 18, 2019 - 10:39μμ

Κορυφαίες στιγμές πρόσφεραν στους Πατρινούς φιλάθλους οι Νέες γυναίκες της ΝΕΠ, οι οποίες κατάφεραν να φέρουν και πάλι τους φίλους του πόλο στις κερκίδες του "Α. Πεπανός", τους οποίους βέβαια αντάμειψαν με το πρωτάθλημα Ελλάδας.

Τα κορίτσια του Δημήτρη Μπιτσάκου έδειξαν από την πρώτη στιγμή της τελικής φάσης τις προθέσεις τους, όπου πήραν το πρωτάθλημα αήττητες καταφέρνοντας να ξεσηκώσουν την κερκίδα με τις αγωνιστικές τους ικανότητες.

Κάτι που φάνηκε και στον τελικό, όπου μπορεί ο Ολυμπιακός να προηγήθηκε με 5-1, αλλά η ΝΕΠ κατάφερε σιγά - σιγά να μειώσει τη διαφορά και μετά να περάσει μπροστά κερδίζοντας με 11-8.

Και όλα αυτά με την κερκίδα να μην σταματά λεπτό να ενισχύει την προσπάθεια των "δελφινιών", που είτε με τα θεαματικά τέρματα που πέτυχαν, είτε με τις αμυντικές τους προσπάθειες, αλλά και τις αποκρούσεις της Γιαννακέα στο τέρμα έδιναν το σύνθημα για νέους πανηγυρισμούς.

Η αλήθεια είναι πάντως ότι η όλη εικόνα θύμισε παλιές καλές εποχές του ΝΟΠ που τότε ο Δημήτρης Μπιτσάκος και οι συναθλητές του πρόσφεραν κορυφαίες στιγμές στους Πατρινούς φιλάθλους.

Ο Δημήτρης Μπιτσάκος λοιπόν πιστός σε αυτή την παράδοση αυτή τη φορά από τον πάγκο της ΝΕΠ με τις αθλήτριες του έφεραν και πάλι τον κόσμο στο κολυμβητήριο πανηγυρίζοντας νέες επιτυχίες.

Και βέβαια είναι πολύ όμορφο να βλέπεις νεαρές αθλήτριες να έχουν τη νοοτροπία του πρωταθλητή, πανηγυρίζοντας κάθε γκολ και δίνοντας το σύνθημα στην κερκίδα για να ξεσηκωθεί.

Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι τα κορίτσια της ΝΕΠ θα συνεχίσουν να μας απασχολούν αθλητικά για πολλά χρόνια ακόμα.

Ο Δημήτρης Μπιτσάκος εκτός από κορυφαίος αθλητής, είναι και εξαιρετικός προπονητής, αφού έχει καταφέρει τις ηλικιακές ομάδες τις ΝΕΠ να πρωταγωνιστούν στα περισσότερα πρωταθλήματα.

Ο Πατρινός τεχνικός έχει καταφέρει πάνω από όλα να περάσει την νοοτροπία του πρωταθλητή στις αθλήτριές του, οι οποίες κυριολεκτικά δεν μασάνε από τίποτα εντός πισίνας.

Και βέβαια όλο αυτό είναι αποτέλεσμα καθημερινής σκληρής δουλειάς στην πισίνα του "Α. Πεπανός".

Οι χρυσές πρωταθλήτριες της ΝΕΠ

Τα "χρυσά" κορίτσια της Ναυταθλητικής Ένωσης Πατρών που αναδείχθηκαν πρωταθλήτριες Ελλάδας είναι οι εξής:

Αγγελική Γιαννακέα

Νικολέτα Χρυσανθοπούλου

Γεωργία Σινεμόγλου

Μαρίσα Ρακιντζή

Ευφροσύνη Τσιμάρα

Ευδοκία Τσιμάρα

Μαρία Ζαφειράκη

Αφροδίτη Παπαδοπούλου

Όλγα Μοίραλη

Μαργαρίτα Μπιτσάκου

Κατερίνα Μοίραλη

Ιωάννα Λυκοθανάση

Κατερίνα Ζαφειράκη

Αγγελική Σπυράτου

Ελεάννα Γεωργίου

Ο Δημήτρης Μπιτσάκος δήλωσε μετά τον θρίαμβο της ΝΕΠ: «Είμαι πολύ χαρούμενος γι΄ αυτήν την επιτυχία. Είναι πολύ δύσκολο για μια επαρχιακή ομάδα να κρατηθεί τόσο ψηλά και για αρκετά χρόνια.

Ευχαριστώ πολύ τα κορίτσια που με ανέχονται, τη διοίκηση για την στήριξή της και τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο κολυμβητήριο, θυμίζοντας παλιές καλές στιγμές. Είναι το 8ο μετάλλιό μας και ο 3ος τελικός που συμμετέχουμε. Κάναμε το back to back εις διπλούν κόντρα στον Ολυμπιακό, που είναι σπουδαία ομάδα».

ΑΜΑΛΙΑ ΛΑΛΙΩΤΗ

Υποστήριξη: SilkTech