Τα συγχαρητήρια του Γρηγόρη Αλεξόπουλου στις πρωταθλήτριες Ελλάδας της ΝΕΠ

Δευτέρα, Μάρτιος 18, 2019 - 1:34μμ

Τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ελλάδας κατέκτησαν οι νέες γυναίκες της ΝΕΠ, σε μία ακόμα μεγάλη επιτυχία για τον αθλητισμό της πόλης. Ο υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων, Γρηγόρης Αλεξόπουλος, έδωσε με τη σειρά του συγχαρητήρια στα τρομερά κορίτσια του Μπιτσάκου για την ιστορική επιτυχία τους.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Ένα μεγάλο μπράβο και ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους μας στην ομάδα νέων γυναικών της ΝΕΠ που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας, καταφέρνοντας μια μεγάλη επιτυχία για τον αχαϊκό αθλητισμό, μια μεγάλη επιτυχία για την Πάτρα.

Οι παίκτριες του Δημήτρη Μπιτσάκου σήκωσαν την κούπα μέσα στην έδρα τους και μαζί με αυτή μας σήκωσαν όλους λίγο πιο ψηλά, αποδεικνύοντάς μας ότι ο αθλητισμός μπορεί να μας δώσει απέραντη συγκίνηση, ότι οι νέοι άνθρωποι της πόλης χρειάζονται πίστη, ενθάρρυνση και στήριξη για να τη κάνουν υπερήφανη, να την κάνουν πρωταθλήτρια σε όλα τα επίπεδα.

Ένα μεγάλο μπράβο στη ΝΕΠ και τους ανθρώπους της. Σε τέτοιες επιτυχίες μόνο τυχαία δεν φτάνεις. Είναι το αποτέλεσμα πολλής δουλειάς, επιμονής και υπομονής. Είναι αποτέλεσμα οράματος και  προσήλωσης στους στόχους.

Τέτοιες επιτυχίες μας διδάσκουν το πως μπορούμε να κατακτήσουμε κορυφές. Και αυτό το έχουμε όλοι ανάγκη και πάνω από όλα το έχει ανάγκη η Πάτρα».

Υποστήριξη: SilkTech