Πρωταθλήτρια Ελλάδας στις νέες η ΝΕΠ

Κυριακή, Μάρτιος 17, 2019 - 6:42μμ

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η ΝΕΠ που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα πόλο νέων γυναικών!

Η ΝΕΠ νίκησε στον τελικό της Κυριακής τον Ολυμπιακό με 11-8 (5-1, 1-4, 2-3, Μπιτσάκου 4, Λυκοθανάση 5, Σινέμογλου 1, Ευφ. Τσιμάρα 1).

Αν και βρέθηκε να χάνει 4-0 και 5-1 με ένα εντυπωσιακό επί μέρους σερί προηγήθηκε 7-6 και τελικά έφτασε στον θρίαμβο!

Η τελική φάση ολοκληρώθηκε το τριήμερο (15-17/3) στο Αντώνης Πεπανός και η επιτυχία αυτή αντανακλά στις προσπάθειες των αθλητριών, του προπονητή τους Δημήτρη Μπιτσάκου και της διοίκησης.

Η ΝΕΠ έφτασε στον τίτλο με 5 νίκες σε ισάριθμους αγώνες της τελικής φάσης, 8/8 έκανε συνολικά!

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΤΑΚΗ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
Η κατάκτηση από τη γυναικεία ομάδα πόλο της ΝΕΠ, του πρωταθλήματος Ελλάδος, έρχεται να αποτελέσει μια νέα ένδοξη σελίδα στον πατραϊκό γυναικείο αθλητισμό, στον οποίο η πόλη έχει μακρά παράδοση. Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στις αθλήτριες, το τεχνικό τιμ και τη διοίκηση της ομάδας, για τη μεγάλη αυτή επιτυχία, η οποία πρέπει να αποτελέσει την αρχή μια νέας πορείας και παράδειγμα προς μίμηση για τα αθλητικά σωματεία της περιοχής.

Ο Γιώργος Ρώρος και η Ώρα Πατρών εκφράζουν θερμά συγχαρητήρια στις γυναίκες της ΝΕΠ και στους συντελεστές της ομάδας που κατάφεραν να κερδίσουν επάξια τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ελλάδας στο πόλο. Ο τίτλος αυτός είναι η συνέχεια της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται συστηματικά στις τάξεις της ΝΕΠ. Παράλληλα, είναι η απόδειξη των δυνατοτήτων που κρύβει η Πάτρα, και στον αθλητισμό, δυνατότητες που χρειάζονται πίστη στο όραμα και μεθοδική δουλειά.

Υποστήριξη: SilkTech