...Σκάει μύτη κι άλλος Μπιτσάκος στον ΝΟΠ!

Παρασκευή, Μάρτιος 15, 2019 - 1:06μμ

Μεγάλη, πολύ μεγάλη ήταν η νίκη του ΝΟΠ επί του Νηρέα Γέρακα στο «Πεπανός» που τον διατηρεί στην πρώτη τετράδα του ομίλου του, που οδηγεί στα πλέι οφ για άνοδο στην Α1 ή καλύτερα δεν οδηγεί στα πλέι άουτ για υποβιβασμό στη Β' Εθνική.

Ο ΝΟΠ έπαιξε το Σάββατο του καρναβαλιού, με κακή προετοιμασία το τελευταίο διάστημα και με χτυπητές απουσίες, του αρχηγού Βασίλη Κανελλόπουλου και του Τάσου Βικάτου.

Χρειάστηκε λοιπόν να προωθηθεί στην ανδρική ομάδα και να συμπεριληφθεί στην αποστολή ο Ανδρέας Μπιτσάκος.

Πριν από μερικούς μήνες, το καλοκαίρι, πανηγύριζε το μετάλλιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παμπαίδων (!), ενδιάμεσα πρόλαβε να παίξει στην παιδική ομάδα, στην εφηβική, στη νέων και από το περασμένο Σάββατο είναι και στην ανδρική!

Δεν έχει γίνει ακόμα 14 ετών, τον Απρίλη του 2005 γεννήθηκε και ο Κώστας Σακκαλής τον είχε μαζί του στον πάγκο, στο παιχνίδι με τον Νηρέα.

Είναι ο μεγαλύτερος γιος του παλιού μπασκετμπολίστα Στάθη Μπιτσάκου και της πολίστριας και νυν προπονήτριας στους μίνι του ΝΟΠ, Αγγελικής Τσίστα.

Εχει έναν ακόμα αδελφό, τον Κωνσταντίνο (στην ομάδα των παμπαίδων είναι), ενώ ξάδελφος του είναι ο Χρήστος Δ. Μπιτσάκος, παίκτης της εφηβικής ομάδας του ΠΑΟ, στον οποίο μεταγράφηκε πρόπερσι από τον ΝΟΠ, γιος του Δημήτρη Μπιτσάκου και της Βούλας Μανέτα. Ξάδελφός του επίσης είναι ο Κωνσταντίνος Τσίστας, επίσης από τις μικρές ομάδες του ΝΟΠ, που μεταπήδησε και αυτός στον Παναθηναϊκό.

Ο μικρός Ανδρέας, φέρει το όνομα του Ανδρέα Μπιτσάκου, μέλους του ΝΟΠ σε παλαιότερες εποχές.

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech