Τέλος εποχής για τον Νηρέα, δεν κατεβαίνει στη Β' Εθνική

Παρασκευή, Μάρτιος 15, 2019 - 12:48μμ

Τους λόγους που δεν κατεβαίνει στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής των Ανδρών έκανε γνωστό με ανακοίνωση του ο Νηρέας Πατρών.

Ο σύλλογος που πέρυσι έπαιξε στην Α2 Εθνική ξεκαθάρισε ότι δε θα συμμετάσχει σε αγώνες υδατοσφαίρισης λόγω οικονομικών προβλημάτων, ενώ ευχαρίστησε όλους τους φορείς που συνεργάστηκαν όλα αυτά τα χρόνια.

Η ανακοίνωση του Νηρέα Πάτρας:

"Μετά από 26 χρόνια συνεχούς παρουσίας στον αγωνιστικό χώρο της Πισίνας, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε ότι διακόπτουμε την αγωνιστική μας παρουσίαση στην Υδατοσφαίριση και αποχωρούμε από το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής κατηγορίας των Ανδρών, ο λόγος δεν είναι άλλος από την οικονομική δυσχέρεια που έχει επέλθει ο όμιλος μας.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους Αθλητές, Προπονητές, Φίλους, Παράγοντες, την Ομοσπονδία για τη καλή συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια, καθώς και τους Χορηγούς μας, που βοήθησαν ώστε η ομάδα μας να φτάσει μέχρι την Α2 Εθνική κατηγορία των Ανδρών.
Ίσως κάποια στιγμή να επανέλθουμε και να αναφέρουμε λεπτομερώς το πως φτάσαμε σε αυτή τη δύσκολη απόφαση να σταματήσει τη λειτουργία του αυτό το σωματείο που λέγεται "ΑΚ Νηρέας Πάτρας" που μας αφήνει πολλές χαρές και λιγότερες λύπες.
Ζητάμε συγγνώμη αν κάποιους στεναχωρήσαμε με αυτή μας την απόφαση".

Η Ακαδημία Κολύμβησης «Νηρέας» όπως είναι το πλήρες όνομα του συλλόγου, ιδρύθηκε το 1992 και εμφανίστηκε στο προσκήνιο των εθνικών πρωταθλημάτων τον 21ο αιώνα! Την αγωνιστική περίοδο 2000-'01 αγωνίζεται στη Δ' Εθνική, ακολουθεί (2003) η Γ' Εθνική, η Β' και το 2017 Α2 Εθνική.

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech