Ο Χρήστος Καΐτσας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα αεραθλητισμού

Τετάρτη, Φεβρουάριος 27, 2019 - 8:01μμ

Ελάχιστα γνωστός ο αεραθλητισμός στην περιοχή μας, κι όμως υπάρχει ένα πατρινόπουλο που θα συμμετάσχει σε ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα!

Ο λόγος για τον 23χρονο Χρήστο Καΐτσα, συν τοις άλλοις, φοιτητή στο τμήμα ηλεκτρολόγων μηχανικών του ΤΕΙ που ασχολείται με τον αεραθλητισμό.
Ανήκει στην Αεραθλητική Ένωση Μαγνησίας και φυσικά στην Ελληνική Αεραθλητική Ομοσπονδία.

Το 2018 συμμετείχε στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ακροβατικών ακριβείας εξωτερικού χώρου, στην F3A-GRB κατηγορία πετυχαίνοντας μια μεγάλη διάκριση καθώς κατέλαβε την πρώτη θέση. Και δεν ήταν το μόνο, αφού εξασφάλισε και ένα "μαγικό χαρτάκι"!

Ύστερα από αυτό έφτασε η στιγμή να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα, που δεν είναι άλλο από το να συμμετέχει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ακροβατικών ακριβείας εσωτερικού χώρου F3P.

Η σημαντική αυτή διοργάνωση θα διεξαχθεί στην Ελλάδα σε λίγες ημέρες, στο Ηράκλειο Κρήτης (17-23 Μαρτίου) και μαζί με τον Λαρισαίο και καλό του φίλο Παναγιώτη Πυργίδη θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό.

Με δηλώσεις του ο Χρήστος Καΐτσας τονίζει:

"Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, όποια διάκριση και αν καταφέρω για την Ελλάδα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τη διοίκηση του ΠΕΑΚ Πάτρας που με στήριξε, έτσι ώστε να έχω τον χώρο μου και να προπονούμαι. Εύχομαι στο άμεσο μέλλον να αναπτυχθεί ο αερομοντελισμός και οαεραθλητισμός στην Πάτρα, γιατί υπάρχουν πολλοί ενδιαφερόμενοι, και να βρεθεί ένας χώρος ώστε να υπάρξει η κατάλληλη υποδομή για την ανάπτυξή του".

Υποστήριξη: SilkTech