Δριμεία επίθεση του Δημήτρη Μπαλαφούτη στον Νεοκκλή Ξένο

Τετάρτη, Φεβρουάριος 27, 2019 - 8:31πμ

Στα άκρα έχει φτάσει η «κόντρα» του Παναιγιάλειου με τον Νεοκκλή Ξένο, η οποία εκφράστηκε πλέον και από επίσημα χείλη. Ο πρόεδρος των «μελανόλευκων», Δημήτρης Μπαλαφούτης εξέδωσε ανακοίνωση με δριμύ κατηγορώ προς τον πρώην παίχτη της ομάδας για την θητεία του και την μετέπειτα συμπεριφορά του, όπως αναφέρει.

Η δήλωση του προέδρου του Παναιγιάλειου:

«Λυπάμαι πολύ που αναγκάζομαι να σπαταλήσω τον πολύτιμο χρόνο μου για να απαντήσω στο κατάπτυστο δημοσίευμα του Νεοκλή Ξένου. Η πορεία του καθενός είναι αυτή που τον κρίνει... Ο εν λόγω λοιπόν ποδοσφαιριστής αποτέλεσε μια λάθος επιλογή και αγωνίστηκε στην ιστορική ομάδα του Παναιγιαλείου. Πληρώθηκε όμως μέχρι και το τελευταίο ευρώ, ενώ μέχρι την ημέρα που βγήκε η απόφαση της διοίκησης (με τη σύμφωνη γνώμη του προπονητή) του παρείχαμε στέγη και σίτιση.

Ποιος ήταν ο λόγος απομάκρυνσης; Η «παράξενη» συμπεριφορά και τα πολλά «αγωνιστικά λάθη»! Μόλις διαπίστωσε ότι το κλίμα της ομάδας βάρυνε για αυτόν και ότι δεν θα αγωνιζόταν ξανά, προσποιήθηκε τον τραυματία. Και μετά το τέλος της συνεργασίας έφτασε να παρακαλά για την παραμονή του, ακόμα και άνευ πληρωμής! Αλλά η διοίκηση δεν ήθελε αυτό το «αγκάθι» στα αποδυτήρια της ομάδας. Μιας ομάδας που προσπαθεί από την πρώτη μέρα της νέας διοίκησης να σταθεί στα πόδια της και να κάνει μια αξιοπρεπή πορεία. Μιας ομάδας που τα μέλη της διοίκησης έχουν κυριολεκτικά «ματώσει» οικονομικά. Και έρχεται σήμερα αυτός ο μάλλον «μισθοφόρος» (γιατί σύντομα θα αποκαλυφθεί ποιος και τι βρίσκεται πίσω από το αισχρό δημοσίευμα) να αμφισβητήσει την ιστορία και την προσπάθεια της διοίκησης του Παναιγιαλείου!

ΥΓ: Θα κινηθούμε νομικά για το υβριστικό περιεχόμενο της ανακοίνωσης του αχαρακτήριστου Νεοκλή Ξένου που και με τις δηλώσεις του αν μη τι άλλο έδειξε το ποιόν του αλλά και την «ηθική» που τον διέπει!»

Υποστήριξη: SilkTech