Ανεβαίνουν στο βάθρο οι νέοι πυγμάχοι της Πάτρας

Σάββατο, Φεβρουάριος 23, 2019 - 11:47πμ

Επιτυχίες έχουμε στη Λάρισα από τους πατρινούς πυγμάχους, όπου διεξάγονται τα πανελλήνια πρωταθλήματα νέων - νεανίδων και νέων ανδρών - νέων γυναικών.

* Η Άννα Κορφιάτη της Άμυνας με νίκη νοκ άουτ προκρίθηκε στον τελικό.

* Ο Γιώργος Παλούμπης του Τόφαλου νίκησε και προκρίθηκε και αυτός στον τελικό.

* Η Φωτεινή Μηνά του Ολυμπιακού κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

* Τέλος για την Παναχαϊκή με την πολυπληθέστερη αποστολή είχαμε πολλές επιτυχίες. Νίκες για τους Νίκο και Κώστα Σωτηρόπουλο, Σταύρο Μπουρτζογλου και Θεοδώρα Μαντέλη ενώ ήττες για τους Κωνσταντίνο Πλαστουργο, Ελευθέριο Θεοδωρακόπουλο, Κωνσταντίνο Λάμπρου και Αλεξάνδρα Παυλή (η οποία πραγματοποιήσε μια εξαιρετική εμφάνιση). Η επόμενη ημέρα βρίσκει τους Boxerinos της Παναχαϊκής να αγωνίζονται, με την Μαντέλη Θεοδώρα στον τελικό της κατηγορίας των 64 κιλών U22, τον Σωτηρόπουλο Νικόλα να αγωνίζεται στον τελικό της κατηγορίας των 91 κιλών, την Κωνσταντίνα Βλαχοθανάση στον τελικό της κατηγορίας των 75 κιλών U22.
Στην κατηγορία των 81 κιλών U22 ο Δημήτρης Δημητρακόπουλος αγωνίζεται στον ημιτελικό με στόχο το πέρασμα στον τελικό.
Στον ημιτελικό της κατηγορίας των+91 ο Κωνσταντίνος Μάντζαρης, ενώ ήδη στα +91 κιλά έχει περάσει στον τελικό ο Παναγιώτης Βγενόπουλος, ο Βεϊζαϊ Μάρκος στον ημιτελικό των 75 νέων και τέλος στον ημιτελικό της κατηγορίας των 75κιλων U22 θα αγωνιστεί ο Μπουρτζογλου Σταύρος.

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech