Μετάλλια και πολλά ρεκόρ για τους αρσιβαρίστες του Πέλοπα

Δευτέρα, Φεβρουάριος 18, 2019 - 10:38πμ

Ο Πέλοπας συμμετείχε στο Ανοικτό Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών που για τον β' όμιλο έγινε στο ΟΑΚΑ την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου. Η παρουσία των 6 Πατρινών αθλητών του Γιώργου Μιχαλόπουλου ήταν εξαιρετική με πολύ καλές επιδόσεις και μεγάλη συλλογή μεταλλίων.

Πρώτη κατά χρονική σειρά αγωνίστηκε η Άρτεμις Θεριάκη, που βασιζόμενη στην άρτια τεχνική και εμπειρία της, ξεπέρασε τον τραυματισμό των τελευταίων ημερών παίρνοντας την 2η θέση στην κατηγορία της.

Η Βασιλική Φραμπίτση αναδείχθηκε πρώτη στα 87+ γυναικών και αναμένεται να βρίσκεται από τώρα στην τελική λίστα της κατηγορίας της για το πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Η πρώτη συμμετοχή για τον βενιαμίν της ομάδας Γεώργιο Φραμπίτση, τον έφερε στην πρώτη θέση στην κατηγορία 67kg παίδων. Η παράδοση της οικογένειας Φραμπιτση θα συνεχιστεί επάξια και από τον μικρό, που ανέδειξε πολύ καλή τεχνική στις προσπάθειες του.

Στα 73kg στους νέους άνδρες, κυριάρχησε ο Μίμης Καυκάς, ο οποίος πέραν των σπουδαίων επιδόσεων του στον στίβο, αποδίδει ανάλογα και στην Άρση Βαρών.

Για πρώτη φορά μετά από απουσία δύο ετών αγωνίστηκε ο Γιώργος Τρυπαναγνωστόπουλος, χάνοντας στην τελευταία προσπάθεια το χάλκινο μετάλλιο, αν και ισοφάρισε το ατομικό του ρεκόρ.

Ο Νίκος Φραμπιτσης κατέκτησε την 2η θέση στην κατηγορία 96kg νέων Ανδρών και με τις υψηλές επιδόσεις του αναμένεται και αυτός να συμμετάσχει στην τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος.

Συγκεντρωτικά οι επιδόσεις των αθλητών σε αρασέ - ζετέ στην κατηγορία τους:
- Θεριάκη Άρτεμις 68-80 2η γυναικών 71kg
- Φραμπίτση Βασιλική 52-65 1η γυναικών +87kg
- Καυκάς Δημήτριος 85-102 1ος νέων Ανδρών 73kg
- Τρυπαναγνωστόπουλος Γεώργιος 87-110 4ος Ανδρών 89kg
- Φραμπίτσης Γεώργιος 35-43 2ος παίδες 67kg
- Φραμπίτσης Νικόλαος 102-120 2ος νέων Ανδρών 96kg

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech