Παρέμειναν στην κορυφή με εξάρα οι Νέοι της Παναχαϊκής

Δευτέρα, Φεβρουάριος 18, 2019 - 7:31πμ

Για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος Νέων της Football League, η ομάδα Νέων της Παναχαϊκής επικράτησε με το ευρύ 6-1 της Σπάρτης και συνέχισε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Οι "κοκκινόμαυροι" γνώριζαν εξ' αρχής ότι θα είχαν το πάνω χέρι, ωστόσο έδειξαν σοβαρότητα και μετέτρεψαν το παιχνίδι σε παράσταση για ένα ρόλο.

Στο 16' ο Τσότρας με ατομική ενέργεια και σουτ άνοιξε το σκορ, και στο 25' ο Αγριμάκης έπειτα από προσπάθεια του Σταυρόπουλου έκανε το 2-0.

Οι Λάκωνες κατάφεραν να μειώσουν στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, όταν ο Λιάπης ανέτρεψε αντίπαλό του εντός περιοχής, ο Κεσίδης εκτέλεσε το πέναλτι, ο Λιάπης απομάκρυνε, ωστόσο η μπάλα πήγε εκ νέου στον Κεσίδη που σκόραρε για το 2-1 που ήταν το αποτέλεσμα στο πρώτο 45λεπτο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ανέβηκε ο δείκτης του σκορ, με τον Σταυρόπουλο να πετυχαίνει τρία τέρματα. Στο 58' έκανε το 3-1, στο 64' με κοντινό πλασέ το 4-1 και στο 82' ο ίδιος διαμόρφωσε το τελικό 6-1. Νωρίτερα και συγκεκριμένα στο 79' είχε σκοράρει για το 5-1 ο Κομνηνός Κοντός.

Η σύνθεση της Παναχαϊκής (Μ. Παρασκευόπουλος): Λιάπης, Γερογιάννης (62΄ Σταθόπουλος), Γ. Παπαγεωργίου, Καλαμπόκας, Καρμοκόλιας, Σταυρόπουλος, Βασιλικόπουλος (72΄ Κομ. Κοντός), Β. Παπαγεωργίου (46΄ Τσεκούρας), Αγριμάκης, Τσότρας (46΄ Βαρσαμίδης), Λιμάτσι.

Υποστήριξη: SilkTech