Μετάλλιο στην Τουρκία για τον Σωτήρη Μιχόπουλο της Εκρηξης

Πέμπτη, Φεβρουάριος 14, 2019 - 12:42μμ

Εξαιρετική εμφάνιση έκαναν οι πατρινοί πρωταθλητές του τάε κβον ντο που πήραν μέρος (8-10/2) στο 4ο Presidents Cup (G2) που έγινε στην Αττάλεια της Τουρκίας.

* Την μεγαλύτερη επιτυχία σημείωσε Σωτήρης Μιχόπουλος της Έκρηξης Πατρών (προπονητής ο Αντώνης Αντωνακόπουλος) που κατέκτησε την τρίτη θέση στα -73 κιλά juniors. Ο Μιχόπουλος σημείωσε συνολικά τρεις νίκες σε τέσσερις αγώνες, συμπεριλαμβανομένης κι αυτής στα προημιτελικά απέναντι στον Τούρκο Κουτσάλ με 22-16. Στον αγώνα που οδηγούσε στον τελικό της κατηγορίας, ο Έλληνας πρωταθλητής ηττήθηκε, όντας τραυματίας, 12-10 από τον Ρώσο Σλέποφ.

* Την 5η θέση κατέλαβε ο Αλέξης Μιχαλόπουλος της Aστραπής (προπονητής ο Κώστας Αντωνακόπουλος) που για λίγο δε κατάφερε να μπει στα μετάλλια. Η συμμετοχή του αποτελεί μια μεγάλη και σημαντική εμπειρία. Στην κατηγορία του συμμετείχαν 80 αθλητές. Εδωσε τέσσερις αγώνες νικώντας κατά σειρά τον Ρώσο αντίπαλό του με 16-4, τον Πολωνό με 30-11, άλλον Ρώσο με 29-17, ενώ έχασε από τον Τούρκο (φιναλίστ στον τελικό της κατηγορίας) με 14-11 στον αγώνα για τα μετάλλια.

* Ο Χαράλαμπος Φλουσκουνης του Fight Club (προπονητής ο Μιχάλης Κωτσόπουλος) στα -63 κιλά εφήβων, έφτασε μέχρι τα προημιτελικά, ξεκινώντας με τρεις νίκες επί Δανού, Ρώσου και Τούρκου αντίπαλοι, χάνοντας στον αγώνα για τα μετάλλια από τον Ρώσο, νικητή τελικά της κατηγορίας.

* Τέλος αγωνίστηκαν και οι αδελφοί Βλάσης και Γιώργος Πετρόπουλος της Αστραπής. Ο μεν Γιώργος έχασε στον πρώτο του αγώνα, ο δε Βλάσης μετά από δύο νικηφόρα παιχνίδια με αντιπάλους από Καζακστάν και Ιταλία, έχασε από τον Ρώσο αντίπαλό του.

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech