Σε ζεστό κλίμα, παρουσία πλήθος κόσμου η πίτα του ΑΟ Γαλήνη Αχαΐας-ΦΩΤΟ

Τετάρτη, Φεβρουάριος 13, 2019 - 11:01πμ

Πολύ όμορφα και ζεστά υποδέχτηκε τον καινούριο χρόνο η οικογένεια του Α.Ο. Αχαΐας «Η ΓΑΛΗΝΗ» κόβοντας την πρωτοχρονιάτικη πίτα μαζί με φίλους και γνωστούς.

Η κοπή της αγιοβασιλόπιτας έγινε την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019 σε αίθουσα του πατρινού καλαίσθητου ξενοδοχείου Patras Palace στις 12 το μεσημέρι. Την εκδήλωση άνοιξε ο Πρόεδρος του Ομίλου κ. Πολύκαρπος Ευθυμάκης και την βασιλόπιτα ευλόγησε και έκοψε ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτου Πατρών πανοσιολογιώτατος αρχιμ. π. Ιερόθεος Ανδρουτσόπουλος μεταφέροντας τις ευχές του Μητροπολίτου και δίνοντας συγκινητικό μήνυμα του «ευ αγωνίζεσθαι».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης  βραβεύτηκαν αθλητές και συντελεστές που ξεχώρισαν την προηγούμενη χρονιά. Αρκετές οι επιτυχίες για τη ΓΑΛΗΝΗ μια και ενεργοποιεί 6 αθλήματα: Επιτραπέζια Αντισφαίριση, Ποδόσφαιρο, Τοξοβολία, Πετοσφαίριση, Στίβο και Καλαθοσφαίριση.

Έτσι οι Αντρικές Ομάδες Ποδοσφαίρου και Μπάσκετ έκαναν το όνειρό τους πραγματικότητα και πέρσι ανέβηκαν στη Β΄ Τοπική Κατηγορία Ε.Π.Σ. Αχαΐας και Α2 Τοπική Κατηγορία Ε.Σ.Κ.Α-Η. αντίστοιχα.

51918213_341371706719769_4032017337870712832_n.jpg (2048×1536)

Η αθλήτρια του Στίβου Μαριάδνη Φατούρου κατέκτησε την 5η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Παίδων – Κορασίδων στα 5.000 μ. βάδην.

Η Αντρική Ομάδα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ήρθε 3η στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Δυτικής Ελλάδας Β΄ Εθνικής της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.

Η Γυναικεία Ομάδα κατέκτησε την 1η θέση στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Δυτικής Ελλάδας Β΄ Εθνικής της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.

Στο ίδιο άθλημα, πάντα, ο αθλητής Ανδρέας Καραμπελιάς κατέκτησε την 1η θέση στο ΤΟΡ 16 και την 2η θέση στο Ατομικό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στην Κατηγορία Παμπαίδων.

Η ομάδα Βετεράνων κατέκτησε το Πρωτάθλημα Δυτικής Ελλάδας της Π.Ο.Φ.Επ.Α. και το Κύπελλο και πήρε επίσης και την 3η θέση στο Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα Π.Ο.Φ.Επ.Α.

Ο Σωτήρης Ζήκος και ο Βασίλης Παπαδημητρίου  σκαρφάλωσαν στην 1η θέση και οι Κωνσταντίνος Ζήκος και Φίλιππος Βασιλόπουλος στην 3η θέση στο Ατομικό Πρωτάθλημα Βετεράνων και Ανεξαρτήτων Π.Ο.Φ.Επ.Α. Δυτικής Ελλάδας.

Τίμησαν με την παρουσία τους την εορταστική αυτή αθλητική εκδήλωση οι: 

- Πρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου, κ. Γεώργιος Αγγελόπουλος

- Βουλευτής Αχαΐας, κ. Ανδρέας Κατσανιώτης

- Ανεξάρτητος Βουλευτής Αχαΐας, κ. Νίκος Νικολόπουλος

- πρώην Βουλευτής Αχαΐας, κ. Αθανάσιος Νταβλούρος

- Πρόεδρος Διοικούσας Επιτροπής Δήμου για τα Γήπεδα, κ. Κώστας Καραγκούνης

- Πρόεδρος Επιτροπής Διαιτησίας, κ. Γεώργιος Σταθόπουλος

- Αναπληρωτής Πρόεδρος στην Τοπική Επιτροπή Διαιτησίας, κ. Σωτήρης Τηλιγάδας

-Γενικός Γραμματέας Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Αχαΐας-Ηλείας, κ. Αλέξανδρος Παπαδόπουλος

-Επίτιμος Πρόεδρος & Ιδρυτής του Α.Ο. «ΓΑΛΗΝΗ» πρωτοπρεσβύτερος Αντώνιος Ρουμελιώτης

-Ιερείς διάφορων ναών της πόλης

-Αθλητές όλων των τμημάτων του Ομίλου με τις οικογένειές τους

-Μέλη και φίλοι της ΓΑΛΗΝΗΣ

Υποστήριξη: SilkTech