Σπουδαία ανατροπή ψυχολογίας η ΕΑΠ-Ήττα με παράπονα της Ολυμπιάδας

Σάββατο, Φεβρουάριος 9, 2019 - 11:49μμ

Με την 13η αγωνιστική συνεχίστηκε το πρωτάθλημα στης Α2 βόλεϊ των ανδρών. Η ΕΑΠ πήρε πολύ σημαντική ψυχολογικής σημασίας νίκη απέναντι στη Δραπετσώνα που έχει στόχο την άνοδο.

Οι «μελανόλευκοι» του Σταματόπουλου έκαναν μία σπουδαία ανατροπή από 0-2 σετ, δίχνωντας ότι μπορούν να κοντράρουν τον οποιονδήποτε, παίρνοντας «αέρα» για τα πλέι άουτ. Η ΕΑΠ την τελευταία αγωνιστική έχει ρεπό παίρνοντας ξεκούραστα το τρίποντο απέναντι στην Παναχαϊκή που έχει αποχωρήσει και καταστρώνει ήδη σχέδια για τα πλέι άουτ.

Η Ολυμπιάδα αντιθέτως γνώρισε την ήττα με 3-0 στην Τέντα από την Καλαμάτα, έχοντας όμως σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία. Οι «πορτοκαλί» στάθηκαν καλά στην αναμέτρηση όμως παίρνοντας 0 βαθμούς, βρέθηκαν στον πάτο της βαθμολογίας και κινδυνεύουν να μπουν χωρίς βαθμό στα πλέι άουτ.

Αυτό γιατί ο ουραγός μέχρι πρότινος Φοίβος πήρε μεγάλο «διπλό» στο Αίγιο επί του κουρασμένου Αιγιαλέοντα που παλεύει με τις απουσίες του και την κούρασή του, από τα συνεχόμενα παιχνίδι στα Ρόδο, ενόψει των πλέι άουτ.

Ολυμπιάδα και Αγιαλέοντας συγκρούονται στο κλειστό Ταραμπούρα την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας, με το αποτέλεσμα να κρίνει την τελική κατάταξη στα πλέι άουτ.

ΕΑΠ – Δραπετσώνα 3-2

Τα σετ: 17-25, 23-25, 25-21, 28-26, 15-8.

ΕΑΠ (Σταματόπουλος):  Γεράνιος, Κουκουζέλης, Κάβουρας, Γιαννούτσος, Φ. Δασκαλόπουλος, Κόζης, λίμπερο ο Καραγεώργος (Δασκαλόπουλος, Σωκράτους, Σαρακίνητης, Σουλιώτης).

Καλαμάτα – Ολυμπιάδα 3-0

Τα σετ: 25-21, 20-25, 25-23.

Ολυμπιάδα (Δαρρείος): Φιλίππου, Ντόντης, Γεωργάτος, Αγγελόπουλος, Δασκαλόπουλος, Βαλουξής, λίμπερο ο Μακρής  (Φερτάκης, Δασκαλόπουλος).

ΑΟ Αιγιαλέων – Φοίβος 1-3

Τα σετ: 23-25, 22-25, 25-22, 23-25

Αιγιαλέων (Παπαδόπουλος): Λιβαθινός, Πελεκούδας, Κλειδέρης, Βασιλάκος, Δασκαλόπουλος, Μιχόπουλος (λ), Παπασταθόπουλος, Μητρογιάννης, Χασάπης, Αναστασόπουλος (λ).

Υποστήριξη: SilkTech