Οι σύλλογοι πάλης της Πάτρας έκοψαν την πίτα τους

Δευτέρα, Φεβρουάριος 4, 2019 - 8:01πμ

Το απόγευμα του Σαββάτου 2 Φεβρουαρίου 2019, πραγματοποιήθηκε σε κοινή εκδήλωση η  κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των παλαιστικών Συλλογών της πόλης μας, Α.Σ. Πολυνίκη και Γ.Κ. Ολύμπια Club.

Η εκδήλωση έγινε στην κατάμεστη αίθουσα της πάλης του Παμπελοποννησιακού Σταδίου, όπου παρευρέθηκαν μικροί και μεγάλοι αθλητές των συλλόγων, γονείς, προπονητές και πολλοί φίλοι του αθλήματος.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμούς και ευχές για καλή χρονιά και υγεία, στην συνέχεια έγινε απολογισμός του περασμένου έτους και ενημέρωση για τον προγραμματισμό της νέας αγωνιστικής περιόδου, καθώς και τις υποχρεώσεις των αθλητών για το 2019.

Τέλος εκφράστηκαν ευχαριστίες σε όλους αυτούς που στήριξαν την εκδήλωση και πιο συγκεκριμένα στο Αχαϊκό Χωριάτικο, το Ζαχαροπλαστείο Πλέγας, το Ζαχαροπλαστείο Έδεσμα, την Ψησταριά Μασασούρας, την ψησταριά ο Γιάννης,  το φούρνο Νώντα Αθανασόπουλου, το Φυτώριο Σωτήρη Βούτσιου το φούρνο Τυλιγάδη, καθώς και σε διάφορους φίλους του αθλήματος που επιθυμούν την ανωνυμία τους.  

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε επίδειξη από μικρούς και μεγάλους αθλητές των Συλλόγων, ολιγόλεπτη προβολή βίντεο με αναδρομή στο προηγούμενο έτος και τέλος είχαμε την καθιερωμένη βράβευση των αθλητών που διακρίθηκαν το περασμένο έτος. Πιο συγκεκριμένα βραβεύτηκαν οι αθλητές:

-Ορέστης Παπαθανασόπουλος του Πολυνίκη Πατρών για την κατάκτηση της 3ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στα 60 κιλά της ηλικιακής κατηγορίας των παίδων στο στυλ της ελευθέρας πάλης. Αυτό είναι το τέταρτο μετάλλιο του Ορέστη σε πανελλήνιο πρωτάθλημα (Τα προηγούμενα ήταν το 2014, 2015 & 2017). Την απονομή έκανε ο κ. Σπήλιος Δαφαράνος.

-Ηλίας Γιάγκος του Ολύμπια Club για την κατάκτηση της 3ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στα 110 κιλά της ηλικιακής κατηγορίας των παίδων στο στυλ της ελευθέρας πάλης. Αυτό είναι το δεύτερο μετάλλιο του Ηλία σε πανελλήνιο πρωτάθλημα (Το προηγούμενο ήταν το 2014). Την απονομή έκανε η κα Ράνια Λαλιώτη.

-Γιώργος Κάραλης του Ολύμπια Club για την κατάκτηση της 3ης θέσης στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα στα 65 κιλά στο στυλ της ελευθέρας πάλης. Αυτό είναι το δεύτερο μετάλλιο του Γιώργου (Το προηγούμενο ήταν το 2016 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων). Την απονομή έκανε ο κ. Αλέξανδρος Μακρυγιάννης.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με συμβολικά δώρα σε τυχερούς αθλητές και φίλους, καθώς και αναμνηστικές φωτογραφίες.

Υποστήριξη: SilkTech