Μια ακόμα σημαντική διάκριση για την αμαζόνα της Αχαΐας, Κωνσταντίνα Μπίκου

Παρασκευή, Φεβρουάριος 1, 2019 - 8:01πμ

Σε μια ιδιαίτερα τιμητική εκδήλωση ,που διοργανώθηκε στις εγκαταστάσεις της ολυμπιακής επιτροπής στο Χαλάνδρι , ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας κ Ι Κούβελος και τα μέλη του ΔΣ βράβευσαν τους αθλητές της Ιππασίας που διακρίθηκαν κατά την διάρκεια του έτους 2018 ,καθώς και τα αθλητικά σωματεία που πρώτευσαν, αλλά και τους χορηγούς του αθλήματος.

Ανάμεσα στους βραβευθέντες είχε προσκληθεί και η νεαρή αμαζόνα από την Αχαΐα η Κωνσταντίνα Μπίκου προκειμένου να βραβευθεί για την πρωτιά της , στην υπερπήδηση εμποδίων ,στα πλαίσια του Τουρνουά ανάπτυξης .

Ο πρόεδρος αναφέρθηκε ιδιαίτερα στην βαρύτητα που δόθηκε από την ΕΟΙ για την διοργάνωση του ...Τουρνουά Ανάπτυξης ....ενός αγώνα που όπως ανέφερε συνδέεται άμεσα με την ανάπτυξη του αθλήματος στην επαρχία ,εκεί που πραγματικά ανήκει.

Η Κωνσταντίνα κατάφερε να υπερισχύσει κάνοντας μια πολύ γρήγορη διαδρομή  , από πλήθος άλλων αθλητών , που συμμετείχαν, σε έξη αγώνες που διεξήχθησαν σε έξη αντίστοιχες περιοχές της Ελλάδας κερδίζοντας τελικά το έπαθλο.

Αξίζει δε να αναφερθεί ότι και την δεύτερη θέση στην συνολική κατάταξη την κέρδισε αμαζόνα της Αχαΐας , η Θανούλα Καμπέρου.

Για το έτος 2019 εξετάζεται η δυνατότητα μήπως  το τουρνουά διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Ιππικού Ομίλου Αχαΐας στην Ιπποκάμηλο ,κάτι ιδιαίτερα σημαντικό για τα ιππικά δρώμενα της περιοχής μας , αφού για χρόνια δεν έχουν διοργανωθεί Ιππικοί αγώνες , αν και διατίθενται εξαιρετικές αθλητικές εγκαταστάσεις .

Υποστήριξη: SilkTech