Τα καλύτερα έρχονται για τον Μάρκο Δριμάλα

Δευτέρα, Ιανουάριος 28, 2019 - 2:10μμ

Προωθήθηκε φέτος στην ανδρική ομάδα μπάσκετ της Παναχαϊκής και έχει ήδη δώσει πλούσια δείγματα γραφής. Ο λόγος για τον Μάρκο Δριμάλα, βασικό στέλεχος της εφηβικής ομάδας, κι εδώ και λίγους μήνες και στην ανδρική.

Γεννήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2001 και είναι μαθητής της Γ' τάξης Λυκείου. Θα ήθελε να υπηρετήσει τον Ελληνικό Στρατό και μάλιστα στις Ειδικές Δυνάμεις.

Ξεκίνησε το μπάσκετ σε ηλικία 8 ετών, από τις ακαδημίες της Παναχαϊκής στην οποία συνεχίζει έως σήμερα, χωρίς να έχει αλλάξει σύλλογο.

 ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα στέκονται, νύχτα, παπούτσια και υπαίθριες δραστηριότητες

Έχει παίξει σε όλες τις ηλικιακές ομάδες, μέχρι και την εφηβική, στην οποία είναι βασικό στέλεχος, ενώ την φετινή αγωνιστική περίοδο προωθήθηκε στους άνδρες.

Είναι πλέι μέικερ (παίζει και "2"), ενώ προπονητές του είναι, στην μεν εφηβική ο Γιάννης Κοτσώνης και στην ανδρική ο Αλέξανδρος Πολυδωρόπουλος.

"Το μπάσκετ είναι τρόπος ζωής για μένα, με κάνει να ξεχνάω ότι πρόβλημα κι αν έχω, Νιώθω ευλογημένος που μπορώ και ασχολούμαι με το μπάσκετ. Με μαθαίνει τι σημαίνει εμπιστοσύνη και συνεργασία και πως πρέπει να είσαι ήρεμος την πιο κρίσιμη στιγμή», δήλωσε, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον παππού του Βασίλη Ζαρκάδα που τον έγραψε στο μπάσκετ και όλους τους προπονητές που είχε, από την αρχή έως σήμερα.

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech