Φύλακας - άγγελος των γκολπόστ ο Κώστας Σταθόπουλος

Πέμπτη, Ιανουάριος 24, 2019 - 1:38μμ

Στα 27 του χρόνια έχει 15ετή παρουσία στα γήπεδα, και είναι ένας από τους λίγους Αχαιούς με συμμετοχές σε Γ' και Δ' Εθνική κατηγορία. Ο λόγος για τον Κώστα Σταθόπουλο, που και φέτος υπερασπίζεται την εστία της Δόξας Νέας Μανωλάδας στο πρωτάθλημα Α' κατηγορίας Ηλείας.

Κάτοικος Κάτω Αχαΐας ξεκίνησε στα 13 του από τον ΓΣ Δύμης και μετά «περιπλανήθηκε» σε όλη την «γειτονιά»! Έπαιξε διαδοχικά σε Αχαϊκή, Εθνικό Σαγεΐκων (Δ' Εθνική τότε), Θύελλα (Δ' Εθνική), Καλαμάτα (Γ' Εθνική), Πανηλειακό, Αστέρα Αμαλιάδας, Αχαϊκή, Εθνικό Σαγεΐκων, Προοδευτική Μανωλάδας, και Δόξα Νέας Μανωλάδας, με την τελευταία τετραετία να είναι στις τοπικές κατηγορίες μετά από μακρά παρουσία στα εθνικά πρωταθλήματα.

Η καλύτερη χρονιά του ήταν με την Καλαμάτα στη Γ' Εθνική το 2012, εκεί όπου στα 18 του, έκανε και το καλύτερο παιχνίδι της καριέρας του, στη νίκη της Καλαμάτας με 2-1 επί του Απόλλωνα στη Ριζούπολη.

 τον Kwstas Stathopoulos, στέκεται και υπαίθριες δραστηριότητες

Χειρότερη χρονιά, τότε στον Πανηλειακό, όπου λόγω των πολλών τραυματισμών δεν μπόρεσε να έχει την εξέλιξη που ήθελε στις επαγγελματικές κατηγορίες.
«Όσο βαστάνε τα πόδια μου θα παίζω μπάλα» μας είπε, λίγο πριν πιάσει δουλειά, ένα ακόμα απόγευμα, ως προπονητής τερματοφυλάκων στις υποδομές της Αχαϊκής.

Εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρηση με μαγαζί δεξιώσεων και έχει ως πρότυπο τον Μπουφόν.

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech