Ο Πατρινός Μιχάλης Κατσικαδέλης νέος ομοσπονδιακός προπονητής πινγκ πονγκ

Πέμπτη, Ιανουάριος 24, 2019 - 12:15πμ

Ο Μιχάλης Κατσικαδέλης, θα είναι ο νέος ομοσπονδιακός προπονητής της επιτραπέζιας αντισφαίρισης για το 2019. Ο κ. Κατσικαδέλης, ο οποίος αντικαθιστά τον Πολυχρόνη Πολίτση, την τελευταία τριετία ήταν εξωτερικός συνεργάτης της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ στο άθλημα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης.

«Μετά από τρία χρόνια ως εξωτερικός συνεργάτης, δέχτηκα με χαρά την πρόταση της Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες (ΕΑΟΜ - ΑμεΑ) να αναλάβω Εθνικός Προπονητής για το άθλημα της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης.

Ευχαριστώ ιδιαίτερα  για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου τον Πρόεδρο κ. Φουντουλάκη καθώς και το Γενικό Γραμματέα κ. Σιάχο και υπόσχομαι να φανώ αντάξιος των προσδοκιών τους.

Η δεδομένη στιγμή που ανέλαβα το πόστο του επικεφαλής τεχνικού της Ομοσπονδίας είναι ιδιαίτερα κρίσιμη και απαιτητική μιας και βρισκόμαστε στη μέση του Ολυμπιακού κύκλου για το Τόκιο 2020, όπου και αποτελεί τον κυρίαρχο στόχο μας.

Επιπλέον, η δουλειά του προκατόχου μου κ. Πολίτση και τα υψηλά στάνταρντ που έθεσε αποτελούν πρόκληση για συνέχεια του έργου του σε όλα τα επίπεδα», αναφέρει η ευχαριστήρια ανακοίνωση του Πατρινού προπονητή.

Ο κ. Κατσικαδέλης είναι αθλητικός επιστήμονας με εξειδίκευση στην επιτραπέζια αντισφαίριση. Μάλιστα, μέσα στο 2017 έγινε ο πρώτος Έλληνας με διδακτορικό προσαρμοσμένο στην προπονητική της επιτραπέζιας αντισφαίρισης.

Εργάζεται στο πρότυπο Πειραματικό σχολείο της Πάτρας ως καθηγητής Φυσικής Αγωγής και συνεργάζεται με το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Θράκης. Εργάστηκε επίσης ως ομοσπονδιακός προπονητής στην Πάτρα για 11 χρόνια.

Υποστήριξη: SilkTech