Εκοψαν την πίτα τους ΦΙΛΜΠΑ, Alfa Romeo Patras Friends και JDM Elite Team

Δευτέρα, Ιανουάριος 21, 2019 - 6:11μμ

Το Αθλητικό Σωματείο ΦΙΛΜΠΑ (Φίλοι Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Πάτρας) και τα Club Alfa Romeo Patras Friends και JDM Elite Team έκοψαν μαζί την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα τους, την Κυριακή 20 Ιανουαρίου, στην πίστα ΚΑΡΤΜΑΝΙΑ στα Βραχναίικα Πατρών.

Πιστή στο ραντεβού της η ΦΙΛΜΠΑ για 8η συνεχή χρονιά, με την υποστήριξη σχεδόν σύσσωμου του Αυτοκινητιστικού και του Μοτοσυκλετιστικού φίλαθλου κόσμου, πραγματοποίησε την Φιλανθρωπική εκδήλωση «EVENT4KIDS», όπου συγκεντρώθηκαν απαραίτητα εφόδια για το Φ/Σ «Κιβωτός Αγάπης».

Το παρόν στην Εκδήλωση έδωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας και υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων, Γρηγόρης Αλεξόπουλος, Εκπρόσωπος του Δήμου Πατρέων, o κ. Σπύρος Στεφανόπουλος και οι Λέσχες – Club, 4χ4 Πάτρας “Skarta Ekato”, ΑΧΛΕΜΟ 2018, Vespa Club Achaias, ΜΟΠ,  Fiestamaniacs, Patras Car Audio Club, Laxtaras Sound και Too Loud For You.

Αμέσως μετά την καθιερωμένη κοπή ακολούθησαν οι βραβεύσεις των αθλητών της ΦΙΛΜΠΑ όπου συμμετείχαν σε αγώνες το 2018, ενώ το Alfa Romeo Patras Friends βράβευσε τους Καπετανάκη Μάρκο, Καπετανάκη Νίκο, Κληρόπουλο Νάσο, Παπαδόπουλο Ιορδάνη, Ανδρουτσόπουλο Κώστα, Σίνο Άγγελο και τις Λέσχες ΦΙΛΜΠΑ και ΜΟΠ  για την πολύτιμη προσφορά τους στην ομάδα.

 2 άτομα

Ακολούθησε Track Day με πάνω από 30 αυτοκίνητα να δίνουν το παρόν, για τον φιλανθρωπικό αυτό σκοπό.

ΠΗΓΗ

Υποστήριξη: SilkTech