Έκοψε την πίτα του ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών-ΦΩΤΟ

Τρίτη, Ιανουάριος 15, 2019 - 8:01πμ

Σε μία κατάμεστη αίθουσα από φίλους, μέλη, αθλητές, βουλευτές, πολιτευτές και υποψήφιους για την τοπική αυτοδιοίκηση ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του με ευχές και όχι μόνο. 

Ο Πρόεδρος του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πατρών τόνισε ότι η χρονιά είναι σημαντική, διότι, το επόμενο διάστημα, θα διαμορφωθούν μέσα από τον διάλογο οι απόψεις που θα παίξουν ρόλο στο σχεδιασμό του παραλιακού μετώπου.

Μία ευχή είναι το καραβάκι που εμείς οι Έλληνες προτείνουμε αντί του χριστουγεννιάτικου δένδρου να μην είναι μόνο διακοσμητικό αλλά η πόλη να το υιοθετήσει συνολικά γι’ αυτό που εκφράζει. Και εκφράζει δραστηριότητες ερασιτεχνικές, αθλητικές και επαγγελματικές.

Δεύτερη ευχή είναι να εισακουστούν οι απόψεις που κατά καιρούς ο Ιστιοπλοϊκός έχει εκφράσει, διότι η Πάτρα υστερεί σε εγκαταστάσεις μαρίνας, χώρους εναπόθεσης σκαφών και σύγχρονων θαλάσσιων υποδομών. 

Τέλος, μία ιδιαίτερη ευχή είναι να πάνε όλα καλά στη διοργάνωση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ιστιοπλοΐας με σκάφη J/24, το οποίο θα διεξαχθεί στο κέντρο της πόλης σε χώρο που δεν διαθέτει εγκαταστάσεις και γι’ αυτό θα χρειαστεί η συμμετοχή και η βοήθεια όλων. Η διοργάνωση αυτή σκοπεύει να αναδείξει μια άλλη εικόνα της πόλης και τον κεντρικό ρόλο που διαδραματίζει η πόλη με τη θαλάσσια σύνδεση με την κεντρική Ευρώπη και κυρίως να διανθήσει την καθημερινότητα του πατρινού και να του προσθέσει άποψη και εικόνες. 

Πρώτα απ' όλα, ο Όμιλος ευχαρίστησε τον χορηγό του, την εταιρεία SUPER CARGO την οποία εκπροσώπησε ο κ. Σπ. Γεννατάς, ενώ παρευρέθησαν και χαιρέτησαν την τελετή ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη, οι βουλευτές κ. Κ. Σπαρτινός, κ. Α. Ριζούλης, κ. Α. Κατσανιώτης, ο εκπρόσωπος του Δημάρχου κ. Τ. Πετρόπουλος, η κα Β. Σαμούρη, η κα Ε. Κονιδάρη, ο κ. Γ. Ρώρος, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας Ταξίαρχος Β. Τσούρας, ο Υπολιμενάρχης Αντιπλοίαρχος Λ.Σ Ν. Ματούλας, ο κ. Γ. Φεσσιάν, εκπρόσωποι της παράταξης του κ. Ν. Τζανάκου, εκπρόσωποι του Ν.Ο.Π., του Πατραϊκού Ομίλου Φουσκωτών Σκαφών και του Απόλλωνα, η ομάδα του Ε.Ε.Σ. και τέλος εκπρόσωποι της Ελληνικής κλάσης J/24  και ο Έφορος ΝΔ Ελλάδας κ. Ν. Κακαλίκας εκπρόσωπος της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας.    

Υποστήριξη: SilkTech