Επιβλητική νίκη του ΝΟΠ με 18-5 επί του Φοίβου στη Θεσσαλονίκη

Κυριακή, Ιανουάριος 13, 2019 - 6:05μμ

Εντυπωσιακός ο ΝΟΠ έκανε το καθήκον του και νίκησε τον Φοίβο στη Θεσσαλονίκη με 18-5 στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Α2 Εθνικής κατηγορίας πόλο των ανδρών.

Το σκορ δεν αφήνει περιθώρια για περαιτέρω κριτική, με τον προπονητή Κώστα Σακκαλή, που χρησιμοποίησε και τους 14 παίκτες που είχε στη διάθεσή του να δηλώνει ικανοποιημένος από την απόδοση όλων των παικτών του.

Η ομάδα του Κώστα Σακαλή πήρε από την αρχή τα ηνία του αγώνα και δεν δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση του αντιπάλου της, ο οποίος έκανε ένα πολύ καλό τρίτο οκτάλεπτο (επιμέρους 3-3). Αυτό ήταν το δεύτερο τρίποντο για τους Πατρινούς μετά από εκείνο της 1ης αγωνιστικής απέναντι στο ΝΟ Λάρισας. Από την άλλη ο νεοφώτιστος Φοίβος υπέστη την τέταρτή του ήττα σε ισάριθμους αγώνες.

Πρώτος σκόρερ του αγώνα αναδείχθηκε ο Γιάννης Ζερνιώτης που σημείωσε πέντε γκολ, ενώ τον ακολούθησε ο Τάσος Βικάτος με τέσσερα. Για τους ηττημένους δύο τέρματα πέτυχαν οι Κώστας Ταβακόπουλος και Μιχάλης Μπόλκας.

ΠΑΣ Φοίβος – ΝΟ Πατρών 5-18 (1-4, 0-3, 3-3, 1-8)

ΠΑΣ Φοίβος (Στέλιος Τούμπας): Ψωμιάδης, Πουλής, Κανδύλας, Πόποβιτς Αλ., Αποστόλου, Μαραγκός Κ 1, Πόποβιτς Κ., Μαραγκός Γ., Ταβακόπουλος 2, Τρομπούκης, Μπόλκας 2, Κασίμογλου, Παπαδόπουλος Χ.

ΝΟ Πατρών (Κώστας Σακαλής): Λιμαράκης, Μαλανδράκης, Πολάτος, Κανελλόπουλος Β. 3, Δίπλαρος 1, Ζερνιώτης 5, Κωνσταντακόπουλος 2, Σπυράτος 2, Γκότσης Π., Βικάτος 4, Φιρφιλιώνης, Περπινιάδης, Πασσάς 1, Νεγκίζ

Υποστήριξη: SilkTech