Η ΝΕΠ έχασε με 11-7 από τον Αρη στη Θεσσαλονίκη

Κυριακή, Ιανουάριος 13, 2019 - 5:26μμ

Η ΝΕΠ ηττήθηκε με 11-7 από τον Αρη Θεσσαλονίκης στο «Ποσειδώνιο» κολυμβητήριο, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Β΄ Ομίλου του φετινού πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Ανδρών του πόλο.

Διαιτήτευσαν οι Σπανούδης και Καρούλης. Τα 8λεπτα: 4-2, 1-2, 3-2, 3-1. Τα γκολ του Αρη πέτυχαν οι Χατζηδάκης 2, Παπαθεοδώρου 3, Αλιάπουλος 3, Μίχας 2, Σολογιάννης 1.

ΝΕΠ: Λιβαθηνός, Κανελλόπουλος 2, Θεοδουλίδης, Τουλγαρίδης, Νταλάπας, Φυκούρας, Γατομάτης 2, Καρύδης, Αντίοχος 3, Τραυλός, Καρράς, Καρβουντζής, Νάσιος, Μανουδάκης.

* Μετά το τέλος του αγώνα της ΝΕΠ με τον Αρη στην Θεσσαλονίκη, ο προπονητής της ΝΕΠ, Λάμπρος Αναστασόπουλος δήλωσε τα εξής: «Καταφέραμε και δείξαμε την απαιτούμενη προσοχή και σοβαρότητα για τρία 8λεπτα και ημασταν κοντά στο σκορ απέναντι σε μια δυνατή ομάδα όπως είναι ο Άρης. Στο τελευταίο 8λεπτο χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας κι αυτό μας έφερε πίσω στο σκορ, με αποτέλεσμα να ανοίξει η ψαλίδα και να έρθει το τελικό 11-7. Κάναμε αρκετά λάθη στην άμυνα μας, κάτι θα πρέπει να τα βελτιώσουμε ενόψει της συνέχειας μέσα από σκληρή δουλειά».

Υποστήριξη: SilkTech