Κυπελλούχος και στις νεανίδες ο Απόλλωνας Πατρών

Πέμπτη, Ιανουάριος 10, 2019 - 5:59μμ

Ο Απόλλων Πατρών επιβεβαίωσε τις εκτιμήσεις και κατέκτησε και τυπικά το πρωτάθλημα Νεανίδων της ΕΣΠΕΠ που ολοκληρώθηκε με πανηγυρικό τρόπο στο Λουτράκι.

Η διοίκηση της ΕΣΠΕΠ υλοποίησε την πρόταση για να τιμηθεί η μνήμη του Φίλη Βλάσση που για 50 χρόνια ήταν πρόεδρος του θρυλικού Ποσειδώνα Λουτρακίου.

Ο Φίλης Βλάσσης έφυγε από τη ζωή πριν από ένα χρόνο αλλά οι άνθρωποι του βόλεϊ στην Πελοπόννησο δεν τον ξέχασαν.

Έτσι ο αγώνας της 3ης και τελευταίας ημέρας της τελικής φάσης έγινε στο Λουτράκι όπου ο Απόλλων Πατρών νίκησε με 3-2 σετ τον Ποσειδώνα Λουτρακίου μετά από αγώνα διαφήμιση που είχε MVP την Χαρά Σπυροπούλου του Απόλλωνα.

Να σημειωθεί πως η ομάδα της Πάτρας είχε εξασφαλίσει τον τίτλο από την 2η αγωνιστική αλλά ήθελε να κλείσει και αήττητη και έστω και με δυσκολία τα κατάφερε απέναντι στη μαχητική ομάδα του Λουτρακίου.

Την απονομή στην κορυφαία αθλήτρια του τουρνουά έκαναν μαζί ο πρόεδρος της ΕΣΠΕΠ Θεόδωρος Κανελλόπουλος και ο δήμαρχος Λουτρακίου και παλιός βολεϊμπολίστας της θρυλικής ομάδας του Ποσειδώνα Γιώργος Γκιώνης.

Τα σετ: 3-2 (22-25, 25-12, 25-17, 12-25, 15-04)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ (Νανόπουλος): Παυλοπούλου, Γιαννοπούλου, Πεφάνη, Κυρόσυμου, Παπαλεξάτου, Σπυροπούλου / Κλαυδιανού (λ)., Κουραχάνη, Κούρκουλου, Τριαντοπούλου, Ραγκαβά, Κανελλοπούλου.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ (Ανδρεόπουλος): Κοσσυβάκη Ελ., Μπεκιάρη, Θεοδοσίου, Κ.Γκιώνη, Κοκολογιάννη, Πατουχέα / Βλάσση (λ), Κοσσυβάκη Γ. (λ), Δοσύτρη, Καλύβα, Καραβούλη, Παντελέων, Ρεκλείτη.

 

Υποστήριξη: SilkTech