Στο Κύπελλο Εθνών η Εβελίνα Μαυρομμάτη

Τρίτη, Ιανουάριος 8, 2019 - 12:27μμ

Για τη Σερβία θα αναχωρήσει η πρωταθλήτρια της ΑΜΥΝΑ Πατρών, Εβελίνα Μαυρομμάτη, ώστε να λάβει μέρος στο 8ο Κύπελλο Εθνών στην κατηγορία 60kg, το οποίο θα διεξαχθεί  στο Σομπόρ από 14 έως 21 Ιανουαρίου.

Η πρωταθλήτρια Ελλάδας, η οποία θα συνοδεύεται από τον προπονητή της, Μάριο Καπερώνη, έχει στεφτεί Πρωταθλήτρια Ελλάδος 3 συνεχόμενες χρονιές (2016 , 2017 , 2018) και ταξιδεύει στη Σερβία με σκοπό να ξεκινήσει τη νέα χρονιά όπως ακριβώς έκλεισε την προηγούμενη. Με ένα χρυσό μετάλλιο.!

Η πρωταθλήτρια μας και ο προπονητής της μίλησαν για τη συμμετοχή τους στο Κύπελλο Εθνών, αλλά και για τους στόχους τους:
"Η αγωνιστική χρονιά ξεκινάει δυνατά με το Κύπελλο Εθνών στην Σερβία από τις 14 έως 21 Ιανουαρίου εκπροσωπώντας την εθνική ομάδα. Ο σκοπός μου είναι σίγουρα να ανεβώ στο βάθρο και θα προσπαθήσω να ανοίξω το 2019 με ένα χρυσό μετάλλιο, έτσι δηλαδή όπως έκλεισα το 2018, όπου κατέκτησα την 1η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα για 3η συνεχόμενη χρονιά. Είμαι προετοιμασμενη κατάλληλα για το τουρνουά αυτό, διότι μαζί με τον προπονητή μου, Μάριο Καπερώνη, ο οποίος θα είναι μαζί μου στη Σερβία, δουλεύουμε με μεθοδικότητα και πλάνο για να καταφέρω να αποδώσω στο μέγιστο τη στιγμή που χρειάζεται, ώστε να κερδίσουμε σημαντικές διακρίσεις. Ο σκοπός των τουρνουά που θα συμμετέχω είναι καθαρά για να μπορέσω να εξελιχθώ και να κερδίσω εμπειρίες από όσο το δυνατόν περισσότερους αγώνες, καθώς ο στόχος μου είναι το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα τον Ιούνιο", δήλωσε η Εβελίνα Μαυρομμάτη.

Από τη μεριά του ο προπονητής της, Μάριος Καπερώνης, τόνισε: "Η Εβελίνα είναι μια αθλήτρια που βάζει υψηλούς στόχους. Ξεκινάμε τη νέα χρονιά με ένα δύσκολο τουρνουά όπως είναι το κύπελλο εθνών. Όπου αγωνιζόμαστε στοχεύουμε να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται και αυτό θα προσπαθήσουμε και τώρα. Είναι η αρχή μιας νέας χρονιάς και θέλουμε να μπούμε με το δεξί.".

ΠΗΓΗ

Υποστήριξη: SilkTech