Τι λένε οι μέτοχοι της ΠΑΕ Παναχαϊκή για την πρόταση Κουνάβη

Δευτέρα, Ιανουάριος 7, 2019 - 2:43μμ

Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον το πως αντιμετωπίζεται από τους υπόλοιπους μετόχους της ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891, η πρόταση του Αντώνη Κουνάβη, να πάρει το σύνολο των μετοχών, δωρεάν, για να συνεχίσει μόνος του, επικεφαλής της ΠΑΕ. Και μάλιστα βάζοντας χρονικό όριο δύο 24ώρων.

Ακόμα και αυτή τη στιγμή υπάρχουν ζυμώσεις εντός του κόλπου των Μετόχων, τίποτα πάντως δεν είναι σίγουρο.

Το sportin.gr μίλησε με μερικούς από τους μετόχους της ΠΑΕ αλλά και τον πρόεδρο. Κοινή συνισταμένη όλων, πως πρέπει να βρεθεί λύση για την Παναχαϊκή.

Αναλυτικά:

- Κώστας Αποστολόπουλος (πρόεδρος ΠΑΕ): Ό,τι είναι να γίνει, πρέπει να γίνει γρήγορα και με σκοπό το καλό της Παναχαϊκής. Υπάρχουν διαρκείς ζυμώσεις για την πρόταση Κουνάβη, αλλά δεν μετέχω σε αυτές, δεν είμαι μέτοχος, ούτε έχω κάποια ενημέρωση. Υπάρχει ένα αδιέξοδο, το ποδοσφαιρικό τμήμα είναι δέσμιο της αβεβαιότητας, κι αυτό δεν είναι καλό.

- Κώστας Μπακαλάρος (μέτοχος): Δεν ακούγεται καλά το χρονικό όριο που έθεσε ο Αντώνης Κουνάβης. Ως προς την ουσία του θέματος, η προσωπική μου εκτίμηση είναι πως κάποιος πρέπει να την πάρει την ομάδα και την την «περπατήσει». Πρέπει να βρεθεί διέξοδος. Τα υπόλοιπα «αρμοδίως».

- Τάκης Λαμπρόπουλος (μέτοχος): Αρνήθηκε να πει πολλά ο Τάκης Λαμπρόπουλος, σχολιάζοντας όπως κι άλλοι το χρονικό όριο με τη φράση «μόνο οι εισαγγελείς δίνουν 48ωρη προθεσμία». Είναι πάγια η θέση του πως δίνει δωρεάν τις μετοχές του, όπως επίσης ότι πρέπει να βρεθεί λύση για την Παναχαϊκή.

Ιδού το πλήρες κείμενο της επιστολής - πρότασης του Αντώνη Κουνάβη:

«Αξιότιμοι κύριοι,
Στις πρόσφατες συναντήσεις που κάναμε, ως μέτοχοι της ιστορικής ομάδας μας, κατέθεσα επανειλημμένως την άποψη ότι όλοι μαζί, από κοινού, μπορούμε να εξασφαλίσουμε την απρόσκοπτη συνέχεια της Παναχαϊκής. Και γι' αυτό το σκοπό σάς κάλεσα σε μια συστράτευση, χωρίς να καταφύγουμε σε τρίτους αναζητώντας λύσεις αμφιβόλου αποτελεσματικότητας.
Δυστυχώς, όμως, με εξαίρεση τον Αντώνη Ποταμίτη, ουδείς άλλος ανταποκρίθηκε στην πρόταση μου.
Καθώς το σχετικό κάλεσμα μου έπεσε στο κενό, επανέρχομαι δια της παρούσης επιστολής να σάς ζητήσω να συνεισφέρετε, βάσει του ποσοστού των μετοχών που κατέχετε, ώστε να καλυφθούν οι έως σήμερα τρέχουσες οικονομικές υποχρεώσεις της ΠΑΕ Παναχαϊκής 1891.
Παράλληλα, σάς ζητώ να μού παραδώσετε τις μετοχές σας, προκειμένου να αναλάβω πλήρως τη λειτουργία της και με την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη των χιλιάδων οπαδών μας, η αγαπημένη μας ομάδα να πορευτεί και πάλι στο δρόμο των επιτυχιών, φτάνοντας εκεί που τής αξίζει και θέλουμε όλοι να βρίσκεται.
Εγγύηση προς αυτό αποτελεί το ποδοσφαιρικό τμήμα, το οποίο παρά τις αντίξοες συνθήκες και τις οικονομικές δυσκολίες των τελευταίων μηνών, στάθηκε και συνεχίζει να στέκεται στο ύψος των περιστάσεων, και ως εκ τούτου αξίζει θερμών και εγκάρδιων συγχαρητηρίων.
Υ.Γ. Περιμένω τις απαντήσεις των μετόχων εντός 48 ωρών.
Mε εκτίμηση,
Αντώνης Κουνάβης»

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech