Η Γερμανία θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Διονύση Καλούδη

Τετάρτη, Ιανουάριος 2, 2019 - 1:28μμ

Ο Διονύσης Καλούδης μετακομίζει στη Γερμανική για να αγωνισθεί με τη φανέλα της Bechum. Ο Πατρινός επιθετικός  από τον Παναιγιάλειο, όπου έπαιξε θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του στην Γερμανία, ενώ πρόκειται για τον δεύτερο Έλληνα που αποκτάει η ομάδα για το 2019 μετά τoν Χρήστο Πεταλωτή.

Ο Διονύσης Καλούδης είναι γεννημένος το 1998 και παρά τη μικρή του ηλικία έχει προλάβει να αλλάξει τέσσερις φορές ποδοσφαιρικά σε πολύ μικρή ηλικία. Συγκεκριμένα έχει αγωνισθεί στην ιταλική Έμπολι U17, όπου και σκόραρε 16 φορές, ενώ υπήρξε μέλος της προεθνικής Ιταλίας.

Ο Διονύσης Καλούδης, η μεταγραφή και η βαριά κληρονομιά 

Έπειτα αγωνίστηκε στον Άρη Θεσσαλονίκης στην U21 όπου και έγινε επαγγελματίας με την πρώτη ομάδα, την επόμενη χρονιά αγωνίστηκε στην Αγία Νάπα για 6 μήνες στην B' Εθνική και από το καλοκαίρι μεταγράφηκε στην ομάδα του Παναιγιαλείου στην προσπάθεια που κάνει στη Γ' εθνική κατηγορία .

Πλέον το 2019 τον βρίσκει να ενισχύει τις προσπάθειες της γερμανικής ομάδας Bechum και ένας πολύ μεγάλος δρόμος ανοίγεται μπροστά του.

Ο Πατρινός παίκτης σε δηλώσεις του τόνισε για την μεταγραφή του: " Η Γερμανία είναι σίγουρα μία χώρα με πολύ υψηλό ανταγωνισμό στο ποδόσφαιρο. Ο μάνατζέρ μου, Σπύρος Μαραθωνίτης, που έχει αναλάβει καθήκοντα στην ομάδα της Bechum αποτελεί για μένα μία ακόμα εγγύηση, ότι τα πράγματα μπορεί να εξελιχθούν πολύ καλά Άλλωστε τώρα πιστεύω ότι είμαι πιο ώριμος και σίγουρα θέλω κάτι παραπάνω από μένα και εκεί που πάω οι απαιτήσεις είναι πολύ μεγάλες. Είναι καλό ότι θα έχω μαζί μου και κάποιους ακόμα Έλληνες παίκτες.

Εξάλλου στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή δεν θα ήθελα να παίξω άλλο, αν έχεις πάει στο εξωτερικό και δεις πως δουλεύουν τότε μπορεί να καταλάβεις ότι υπάρχει μία διαφορετική προσέγγιση, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι  είμαι δυσαρεστημένος από κάτι στην Ελλάδα, απλά νομίζω ότι δεν βοηθάει η εποχή και τα προβλήματα που περνάει η χώρα".

Την ομάδα του Bechum στην Γερμανία έχει αναλάβει το μάνατζμεντ η εταιρεία soccerpromo και ο μάνατζερ του Καλούδη Σπύρος Μαραθωνίτης όπου πλέον ενισχύει την ομάδα με παίκτες που γνωρίζει καλά.

Υποστήριξη: SilkTech