Ποιος Αη-Βασίλης θα ανέβει πρώτος τις σκάλες της Αγίου Νικολάου;

Σάββατο, Δεκέμβριος 29, 2018 - 12:55μμ

Για όσους έχουν κέφια, για όσους θέλουν να φτιάξουν κέφι, για όσους θέλουν να... είναι πρώτοι, για όσους τους αρέσει να τηρούν τις παραδόσεις, για όσους θέλουν να προβάλλουν την Πάτρα, για όσους πιστεύουν πως, ναι, υπάρχει ο Αη-Βασίλης, η Ολυμπιάδα Πατρών τους προσκαλεί να πάρουν μέρος σε έναν ξεχωριστό αγώνα!

Πρόκειται για τον 1ο Αη-Βασιλιάτικο αγώνα ανάβασης στις σκάλες της Αγίου Νικολάου, με ζητούμενο ποιος θα φτάσει πρώτος, ποιος θα ανέβει πιο γρήγορα τα 193 σκαλιά της!

Ο αγώνας θα γίνει την Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου, στις 4.30 μ.μ. με το ραντεβού να έχει δοθεί στο κάτω μέρος και απαραίτητη προϋπόθεση είναι όπως οι αγωνιζόμενοι φορούν σκούφο και σακάκι Αη-βασιλιάτικο (ελεύθερης επιλογής το κάτω μέρος). Ο αγώνας φυσικά είναι ανοικτός για όλους, είτε είναι στιβικοί, είτε αθλητές άλλων αθλημάτων, είτε δεν είναι αθλητές, αλλά νιώθουν ...Αη-Βασίληδες ή έστω θέλουν να κάψουν τα μελομακάρονα των ημερών.

Μα πάνω απ' όλα θέλουν να δώσουν το δικό τους μήνυμα για την πόλη τους και το εμβληματικό αυτό σημείο που ενώνει την Κάτω πόλη με το Κάστρο.

Ο φωτισμός στις σκάλες της Αγίου Νικολάου Σπασμένες και καμμένες λάμπες

* Οι σκάλες χτίστηκαν το 1935, επί δημαρχίας Βασιλείου Ρούφου και ήρθε η ώρα να τις ξανανεβούμε!

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech