Ξεχώρισε ξανά η Κριστέλ Βουρνά

Τετάρτη, Αύγουστος 7, 2019 - 8:50πμ

Τέσσερα μετάλλια κατέκτησε η Κριστέλ Βουρνά στο Εθνικό πρωτάθλημα κολύμβησης που ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα στον Άλιμο. Η Πατρινή πρωταθλήτρια παρέμεινε πιστή στο ραντεβού της, διατηρώντας τα υψηλά στάνταρ απόδοσης.

Η Βουρνά έκανε με τη σειρά της τον δικό της απολογισμό για τους αγώνες και τη χρονιά, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Φέτος, πολλοί με ρωτούσαν αν αξίζει ή αν θα μπορέσω να συνδυάσω το κολύμπι προσπαθώντας παράλληλα να εξελίξω την επαγγελματική μου καριέρα... Σίγουρα δεν είχα το αγωνιστικό αποτέλεσμα που ήθελα και έχω συνηθίσει να έχω τόσα χρόνια... αλλά χαίρομαι πολύ που είχα την ευκαιρία να αγωνιστώ για ακόμα μια χρονιά με τα χρώματα του Εθνικού κατακτώντας 4 μετάλλια στον Πανελλήνιο Πρωτάθλημα!!!

Αυτό δεν θα το είχα καταφέρει χωρίς την βοήθεια πολλών ανθρώπων!!! Ευχαριστώ λοιπόν, πρώτα από όλα, τον προπονητή μου Άκη Οικονόμου που με υπομένει τόσα χρονιά, και την γυναίκα του.

Την πρόεδρο του Εθνικού και φίλη μου Δώρα Ιοαννίδου και τον άντρα της που στήριξαν την επιλογή μου και με εμπιστεύτηκαν για ακόμη μια χρονιά!!!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Ευάγγελο Γεωργακόπουλο που με βοηθάει να ξεπερνάω τους σωματικούς αλλά και ψυχικούς μου πόνους.... Ευχαριστώ πολύ τον Παναγιώτη Παπαθεοδώρου και την ομάδα του laertion που με βοήθησε το τελευταίο 6μηνο με την αποκατάσταση του τραυματισμού μου και κατάφερα να κολυμπήσω ξανά...!»

Υποστήριξη: SilkTech