Βύρωνας Ξυπολιάς: Παίζοντας μπάλα στα «ξερά της Γ'»

Σάββατο, Ιούλιος 21, 2018 - 12:41μμ

Είναι ένας από τους πιο νέους αλλά και νεαρούς παίκτες του ΠΑΟΚ, ένας από τους εκατοντάδες «άγνωστους» ήρωες του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Ο Βύρωνας Ξυπολιάς, περί ου ο λόγος, αγωνίζεται με τον ΠΑΟΚ Πατρών στο πρωτάθλημα της Γ' κατηγορίας ΕΠΣΑ (προπονητής ο Βασίλης Σκέντζος).

Ένας από τους αναρίθμητους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές που «τρώνε τα γόνατά τους» κάθε Σάββατο, πόρε σε ξερά γήπεδα, πότε σε γήπεδα με πλαστικό της «συμφοράς», πότε με βροχή και κρύο.
Στα 18 του, ετοιμάζεται για την Γ' Λυκείου, περισσότερο διάβασμα λοιπόν, αλλά η μπάλα - μπάλα! Αν όλα πάνε καλά θέλει να σπουδάσει στον παραϊατρικό κλάδο, με προτίμηση την Νοσηλευτική.

Είναι γιος του Ανδρέα Ξυπολιά, παλιού ποδοσφαιριστή του Ρωμανού, από τον οποίο ξεκίνησε και ο Βύρωνας, πριν μεταγραφεί στον ΠΑΟΚ. Πολύ μικρός είχε κάνει ένα πέρασμα στις ακαδημίες μπάσκετ του Απόλλωνα.

Είναι αριστερό μπακ κι έχει στόχο να παίζει ποδόσφαιρο όσο αντέξει! Για τη νέα χρονιά (άγνωστο σε ποια ομάδα, καθώς έχει και μια πρόταση εκτός ΠΑΟΚ) έχει έναν επιπλέον στόχο να πετύχει το πρώτο του γκολ. Δηλώνει fan του Μέσι, πλην όμως φοράει τη φανέλλα με το Νο 11, για το ίνδαλμά του, τον Αλεξάνταρ Κολάροφ.

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech