Θρίαμβος για την Γεωργία Καραφλού στο παγκόσμιο κικ μπόξινγκ

Κυριακή, Οκτώβριος 21, 2018 - 9:11πμ

Σημαντική επιτυχία για το κικ μπόξινγκ είχαμε πρόσφατα, κατά τη διεξαγωγή στο Ντεσόλο Λίντο στη Βενετία της Ιταλίας, του Παγκοσμίου πρωταθλήματος. Η Αιγιώτισσα Γεωργία Καραφλού (Στράτων Αιγίου - προπονητές Αριστείδης και Αλέκος Μίχος) αναδείχθηκε παγκόσμια πρωταθλήτρια στα +70 κιλά μην αφήνοντας περιθώρια αμφισβήτησης της υπεροχής της.

Είναι παιδί πολύτεκνης οικογένειας (7 αδέλφια!), με ήθος, ευγένεια και σεμνότητα που πέτυχε μία ανεπανάληπτη επιτυχία, πρώτα ασφαλώς για την ίδια, τον σύλλογό της και κατ΄ επέκταση για την Αιγιάλεια που συνεχίζει τη μεγάλη παράδοση που έχει δημιουργήσει εδώ και πολλά χρόνια στα δυναμικά αθλήματα.

Η Καραφλού δούλεψε πολύ όλο το καλοκαίρι και στο «Τόφαλος» στην Πάτρα μαζί με τον προπονητή Δήμο Αντίοχο και την ομάδα του. Δύο νέοι αθλητές, οι Χρήστος Μαργαρώνης και Ορέστης Λουκάτος την βοήθησαν καθημερινά στην προπόνηση, ο δε Μαργαρώνης ήταν μαζί της στην Ιταλία.

Την προσπάθεια της Γεωργίας Καραφλού στήριξαν οι προπονητές της, το σωματείο της και με ένα συμβολικό πόσο ο Όμιλος «Σκλαβενίτη».

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Σχεδιασμός & Ανάπτυξη: ΙΜΕ Πληροφορική