Θαρραλέος Πασσάς: "Η θέση του ΝΟΠ είναι στην Α1"

Δευτέρα, Φεβρουάριος 14, 2022 - 7:30μμ

Ο ΝΟΠ οδηγεί την κούρσα της βαθμολογίας του πρώτου ομίλου του πρωταθλήματος της Α2 ανδρών, με την ομάδα του Βασίλη Λαμπάτου να δείχνει άκρως θετικά δείγματα ενόψει του στόχου της για την άνοδο στην Α1 κατηγορία.

Το pisina.net μίλησε με έναν εκ των κορυφαίων παικτών του ΝΟΠ, τον Θαρραλέο Πασσά, ο οποίος αναφέρθηκε στην προσπάθεια της ομάδας του και τον διακαή πόθο της ανόδου στα «σαλόνια» της μεγάλης κατηγορίας.

Ο νεαρός αριστερόχειρας, εκφράστηκε επίσης και για το θέμα της μετακόμισης αρκετών παιδιών από την Πάτρα στην Αθήνα και την δική του απόφαση να παραμείνει στα Πάτρια εδάφη.

«Προσπαθούμε καθημερινά στην προπόνηση και τα αποτελέσματα αποδεικνύουν μέχρι στιγμής, την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στην ομάδα. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, γι αυτό πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό, καθώς έρχονται δύσκολα παιχνίδια στην συνέχεια. Στόχος μας από την αρχή της σεζόν είναι η άνοδος και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Σίγουρα η θέση του ΝΟΠ στην ελληνική υδατοσφαίριση είναι στην Α1 και αν αυτός ο στόχος επιτευχθεί φέτος, πρέπει να υπάρξει πλάνο από την διοίκηση ώστε να παραμείνει ο ΝΟΠ εκεί που ανήκει. Βέβαια αυτές είναι σκέψεις μετά την άνοδο, οπότε τώρα είμαστε προσηλωμένοι στον πρωταρχικό μας στόχο».

Αναφορικά με την μετακόμιση πολλών παιδιών από την Πάτρα στην Αθήνα, υποστήριξε: «Δεν θέλω να σχολιάσω τα παιδιά που φεύγουν. Είναι προσωπική τους επιλογή και νοιώθουν ότι εκεί θα παίξουν πόλο σε υψηλό επίπεδο. Πολλοί από αυτούς άλλωστε διαπρέπουν στις ομάδες τους, αλλά είναι ωραίο να παίζεις στο τόπο σου και να βοηθάς την ομάδα σου. Η Πάτρα βγάζει ταλέντα στο πόλο, έχει μια παράδοση στο άθλημα και συνεχίζει. Γι' αυτό ο ΝΟΠ πρέπει να ανέβει κατηγορία και με πλάνο να παραμείνει, ώστε να καταφέρει να κρατήσει τους νέους πολίστες της και γιατί όχι να επιστρέψουν και τα παιδιά που παίζουν σε ομάδες της Αθήνας ή άλλης πόλης».

Υποστήριξη: SilkTech