Συνεχίζει στον ΠΑΟΚ ο Γιάννης Παπάκος

Δευτέρα, Ιούλιος 13, 2020 - 11:00μμ

Την ανανέωση συνεργασίας με τον διεθνή πατρινό φουνταριστό Γιάννη Παπάκο ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ κι έτσι θα παραμείνει κάτοικος Θεσσαλονίκης για δεύτερη χρονιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση
"Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα πόλο ανδρών του Συλλόγου μας, ΠΑΟΚ Prima Holidays, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή, Γιάννη Παπάκο, για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.
Ο 25χρονος φουνταριστός φόρεσε το ασπρόμαυρο σκουφάκι την περασμένη αγωνιστική περίοδο, με την ερχόμενη να είναι η δεύτερη χρονιά του στην Θεσσαλονίκη.
Μετά την συμφωνία ανανέωσης, ο Γιάννης Παπάκος δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:
«Εϊμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα στον ΠΑΟΚ. Οι στόχοι μας είναι βήμα βήμα να κοιτάξουμε για το καλύτερο πλασάρισμα στην βαθμολογία. Θέλω ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, κο Αθανάσιο Κατσαρή, και τους Υπεύθυνους, αδερφούς Νικολαΐδη, για την εμπιστοσύνη τους σε μένα. Του χρόνου το πρωτάθλημα θα είναι πολύ ανταγωνιστικό καθώς πέφτουν τέσσερις ομάδες. Στον ΠΑΟΚ, από τότε που έχουν αναλάβει οι αδερφοί Νικολαΐδη τα δεδομένα έχουν αλλάξει. Εύχομαι όλος ο Σύλλογος να έχει υγεία και μέσα από την σκληρή δουλειά θα πετύχουμε τους στόχους μας».

Ετικέτες

Υποστήριξη: SilkTech