Στην Εθνική παγκορασίδων οι δίδυμες αδερφές Μπρούμα

Πέμπτη, Οκτώβριος 8, 2020 - 4:02μμ

Το καλύτερο δώρο ανήμερα των γενεθλίων τους δέχτηκαν οι δίδυμες αθλήτριες του Απόλλωνα, Χριστιάννα και Ηρώ Μπρούμα, καθώς κλήθηκαν στην τελική προετοιμασία  για την Εθνική Ομάδα Παγκορασίδων,  εν όψει του Βαλκανικού πρωταθλήματος τον Δεκέμβριο και του Πανευρωπαϊκού τον Απρίλιο convid-19 επιτρέποντος.

Οι νεαρές αθλήτριες που προέρχονται από τα σπλάχνα της ομάδας αγωνίζονται στην θέση της διαγώνιου και της πασαδόρου αντίστοιχα,  συμμετείχαν στην σπουδαία πορεία των τμημάτων βόλεϊ του συλλόγου που τις έφερε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος Β Εθνικής γυναικών και στην τέταρτη θέση στην Ελλάδα με την ομάδα Νεανίδων.

Η κλήση τους ήρθε σαν επιβράβευση των προσπαθειών όλου του τμήματος , στο άκουσμα της οποίας και οι δύο απάντησαν με "" Ζούμε ένα όνειρο "".

Πλέον ο Απόλλωνας ύστερα από την Γωγώ Αγγελοπούλου και την Κέλλυ Κουραχάνη,  θα ευτυχήσει να έχει επιπλέον δύο αθλήτριες στις μικρές Εθνικές ομάδες.

Η διοίκηση του Απόλλωνα εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια και εύχεται στις  δίδυμες «μελανόλευκες» αθλήτριες  να τα εκατοστήσουν και καλή επιτυχία!!».

Υποστήριξη: SilkTech