Στην Εθνική ομάδα νέων κλήθηκε ο Κώστας Λιμαράκης του ΝΟΠ

Πέμπτη, Ιανουάριος 25, 2018 - 1:59μμ

Ο τερματοφύλακας του ΝΟΠ Κώστας Λιμαράκης κλήθηκε από τον προπονητή Τέο Λοράντο να αγωνιστεί με την εθνική νέων ανδρών σε παιχνίδια προετοιμασίας με την Εθνική ομάδα πόλο της Κίνας.

Η πρόσκληση είναι για το επόμενο διάστημα 17-22/11.

Όπως είναι γνωστό η αντρική ομάδα της Κίνας έχει επιλέξει την Αθήνα για μακρόχρονη προετοιμασία και έχει προγραμματίσει να δίνει συνεχώς παιχνίδια με ομάδες της Α1. Στα πλαίσια αυτά είναι και οι φιλικές συναντήσεις με την εθνική ομάδα νέων.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Κ. Λιμαράκης στάθηκε άτυχος πέρσι, καθώς ο τραυματισμός του τον Μάιο, του στοίχισε την συμμετοχή με την εθνική νέων και το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Βελιγραδίου 2017 το καλοκαίρι.
Ο Κ. Λιμαράκης μετά την αποθεραπεία το καλοκαίρι έχει ξεκινήσει κανονικά της προπονήσεις με τον ΝΟΠ και τον τελευταίο μήνα αυτές έχουν εντατικοποιηθεί.

"Συγχαρητήρια στο Κ.Λιμαράκη για την πρόσκλησή του στην εθνική νέων και ευχόμαστε καλή και συνεχή παρουσία στις αναμετρήσεις και στην εθνική. Είμαστε σίγουροι ότι σύντομα και άλλα παιδιά από τις ομάδες του ΝΟΠ θα βρουν τον δρόμο τους και θα τιμήσουν τον Όμιλο και την Πάτρα με την παρουσία τους στις εθνικές ομάδες" αναφέρεται σε ανακοίνωση του Ομίλου.

 

Τάσσος Σταθόπουλος

Υποστήριξη: SilkTech