Πρωταθλητισμός και προπονητική για τον Γιώργο Πετρόπουλο (ΦΩΤΟ)

Τετάρτη, Νοέμβριος 27, 2019 - 9:03μμ

Ο Γιώργος Πετρόπουλος πρωταθλητής και μέλος των εθνικών ομάδων τάε κβον ντο παίδων, εφήβων, νέων ανδρών και ανδρών συνεχίζει να κάνει αυτό που αγαπάει, τον πρωταθλητισμό.

Στόχος του να είναι και φέτος στη κορυφή της Ελλάδας και σε ανταγωνιστικό επίπεδο στο εξωτερικό, όπου αγωνίζεται ως αθλητής της Αστραπής.
Ταυτόχρονα μετά την επιτυχημένη χρόνια και την αποφοίτησή του από την σχολή προπονητών τάε κβον ντο (πήρε το δίπλωμα) ανοίγει δεύτερο παράθυρο στη ζωή του.

Σκοπεύει να γίνει προπονητής και να μεταφέρει όλες τις γνώσεις του σε νέα παιδιά!

Ο Γιώργος Πετρόπουλος, ως επίσημος προπονητής πλέον θα παραδίδει μαθήματα στο «Ωμέγα place» (Οδυσσέα Ελύτη 48 και Μεγάλου Αλεξάνδρου, πλησίον Λαδόπουλου) ένας νέος χώρος για πολλές ασχολίες παιδιών με όνειρα για το καλύτερο.

Οσον αφορά τα σχέδια του για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, είναι η πρωτιά στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, καθώς επίσης και η διάκριση σε διεθνείς αγώνες και η άνοδός του στη παγκόσμια βαθμολογία. Φυσικά και το να ξεκινήσει να προσφέρει τα καλύτερα ως προπονητής τάε κβον ντο. Ελπίζει πως θα κάνει όλα τα νέα παιδιά να αγαπήσουν το άθλημα, να νιώσουν ασφάλεια προς τον αθλητισμό και να αποκομίσουν τα θετικά του αθλήματος τα οποία είναι:

Πειθαρχία
Ενισχύω την αυτοπεποίθηση μου
Μαθαίνω αυτοάμυνα
Πετυχαίνω τους στόχους μου
Αποκτώ καλύτερη αίσθηση της ισορροπίας
Γυμνάζω το σώμα μου
Κάνω νέους φίλους!

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech