Πετάει για το ευρωπαϊκό ο Νίκος Ηλιόπουλος

Παρασκευή, Απρίλιος 5, 2019 - 2:08μμ

Σε μια εβδομάδα από τώρα τα οχτώ μέλη της ελληνικής αποστολής για Πολωνία και το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής θα προσπαθήσoyn για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, ανάμεσά τους και ο πατρινός πρωταθλητής Νίκος Ηλιόπουλος.

Στις 10-14 Απριλίου θα διεξαχθεί το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής στην πόλη Στέτσιν της Πολωνίας και η οχταμελής ελληνική αποστολή θα κάνει την αρχή στον πρώτο σημαντικό αγώνα της σεζόν. Όλοι βέβαια έχουν μεγάλο στόχο το παγκόσμιο πρωτάθλημα του Οκτωβρίου όπου και θα αρχίσουν οι πρώτες προκρίσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Μετά τις ενθαρρυντικές παρουσίες των αθλητών στο παγκόσμιο κύπελλο του Μπακού και τα θετικά δείγματα, έδειξαν πως είναι έτοιμοι για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Οι Ιωάννα Ξουλόγη και Νίκος Ηλιόπουλος είναι δύο από τις σταθερές παρουσίες της ελληνικής αποστολής στα διεθνή πρωταθλήματα και έδειξαν την αισιόδοξη διάθεση της ομάδας αλλά και δήλωσαν την ετοιμότητά τους για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα τονίζοντας παράλληλα το δύσκολο έργο τους.

Ο Νίκος Ηλιόπουλος δήλωσε σχετικά: «Έχουμε απουσίες φέτος είναι η αλήθεια αλλά η ομάδα παρ' όλα αυτά είναι αρκετά δυνατή. Ο καθένας έχει ένα πολύ καλό και δυνατό όργανο ώστε να κυνηγήσει κάτι καλό σε αυτή τη διοργάνωση και θεωρώ ότι σαν ομάδα θα πάμε πολύ καλά! Έχουμε κάνει όλοι καλή προετοιμασία όποτε μπορούμε να περιμένουμε πολύ καλά αποτελέσματα. Η προετοιμασία πήγε πολύ καλά και θα προσπαθήσω να πάρω την πρόκριση για τα European Games στο Μινσκ ενώ μετά από αυτό θα ήθελα να είμαι στους τοπ 24 στον σύνθετο ατομικό. Άλλωστε όλοι οι αγώνες μου μέχρι τον παγκόσμιο πρωτάθλημα του Οκτωβρίου είναι ένα τεστ ώστε να πάω όσο πιο καλά προετοιμασμένος γίνεται στο παγκόσμιο όπου θα προσπαθήσω να πάρω την πρόκριση για το Τόκιο».


ΠΗΓΗ

Υποστήριξη: SilkTech