Περισσεύει το ήθος στον Κώστα Λιμαράκη

Πέμπτη, Ιανουάριος 25, 2018 - 2:04μμ

Εδειξε, καθόλη τη διάρκεια του καλοκαιριού το ίδιο ήθος που τον χαρακτηρίζει και ως αθλητή. Ο λόγος για τον 18χρονο τερματοφύλακα του ΝΟΠ Κώστα Λιμαράκη, ότι καλύτερο έχει να επιδείξει σε επίπεδο ταλέντων ο πατραϊκός υγρός στίβος.

Διεθνής εδώ και καιρό, έγινε μήλον της έριδος για πολλά σωματεία, καθώς τέλειωσε το Λύκειο και είχε μπροστά νέους ορίζοντες. Ο Πανιώνιος, η Γλυφάδα, αλλά και σύλλογος από τη Σερβία ήταν μερικοί από τους δρόμους που είχε να διαλέξει. Μόνιμη επωδός στις συζητήσεις του, το ότι «δεν φεύγω χωρίς τη συγκατάθεση του ΝΟΠ». Αρνήθηκε να συναινέσει σε μεταγραφές με μετοίκηση λόγω σπουδών ή άλλες νομικίστικες φόρμουλες.

Κι ας είχε κάθε δικαίωμα να το κάνει, να πάρει για πρώτη φορά στη ζωή του, ένα «χαρτζιλίκι» από το πόλο. Εφτασε 18χρονών, έχει 51 συμμετοχές στην ανδρική ομάδα του ΝΟΠ (Α1, Α2 και Κύπελλο), στην οποία προωθήθηκε 13 χρονών, το καλοκαίρι του 2011 και δεν έχει πάρει ούτε μισό ευρώ οδοιπορικά.

Αλλά είπαμε, οι μεγάλες καριέρες δε χτίζονται πάνω στα συμβόλαια και στα οδοιπορικά, αλλά πάνω στο ήθος και στο ταλέντο. Κι από αυτό ο Λιμαράκης έχει «να φαν κι οι κότες».

 

Τάσσος Σταθόπουλος

Υποστήριξη: SilkTech