Περιμένει την Παναχαϊκή ο Κωνσταντίνος Σταθόπουλος

Πέμπτη, Μάιος 21, 2020 - 5:01μμ

Την Παναχαϊκή περιμένει ο Κωνσταντίνος Σταθόπουλος, καθώς ολοκληρώνεται ο δανεισμός του στο Ναυπακτιακό Αστέρα.

Ο 19χρονος μέσος μετά από θητεία στον Παμπατραϊκό / Πετεινοί, μεταπήδησε στην Κ-17 του Αστέρα Τρίπολης και εν συνεχεία στην Κ-19 της Παναχαϊκής. Τώρα είναι στον Ναυπακτιακό Αστέρα (ομάδα 4ης εθνικής κατηγορίας) δανεικός με έναν χρόνο συμβόλαιο (λήγει το καλοκαίρι).

Για την νέα περίοδο, δυστυχώς έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα με την αβεβαιότητα στο ποδόσφαιρο λόγω κορωνοϊού, δεν μπορεί να πει με σιγουριά το τι θα γίνει, αν θα επιστρέψει στην Παναχαϊκή.

«Από μικρό παιδί θυμάμαι πάντα κάτι θα έβρισκα να κλοτσάω, δεν μπορώ να φανταστώ την ζωή μου χωρίς ποδόσφαιρο. Όνειρα κάνω αλλά σχέδια για το κοντινό μέλλον δεν μπορώ να κάνω γιατί πολλές φορές παίζει ρόλο και η τύχη. Κι εγώ δυστυχώς στάθηκα άτυχος καθώς είχα ένα σοβαρό τραυματισμό.
Το μόνο που έχω στο μυαλό μου είναι σκληρή δουλειά, υπομονή και επιμονή, και όλα θα πάνε καλά. Όσον αφορά τον τραυματισμό μου, το έχω αφήσει ήδη πίσω γιατί κάτι τέτοιες καταστάσεις είναι αυτές που μας κάνουν πιο δυνατούς» δήλωσε σχετικά.

Τα τελευταία χρόνια έχει ξεχωρίσει σαν την μύγα μέσα στο γάλα, τα τελευταία χρόνια. Και φέτος ήταν από τα «μηχανάκια» στα γρανάζια του Ναυπακτιακού Αστέρα και βοήθησε την ομάδα του, καταγράφοντας 12 συμμετοχές στη Γ* Εθνική. Ένας σοβαρός τραυματισμός (κάταγμα περόνης) σε προπόνηση, πριν το ματς με τη Α.Ε. Μεσολογγίου δεν τον άφησε να ολοκληρώσει, έτσι όπως θα ήθελε τη χρονιά. Μόλα ταύτα είναι πολύ εξελίξιμος ποδοσφαιριστής, αγωνίζεται ως αριστερό-δεξί μπακ-χαφ και βρίσκεται στα καλύτερά του.

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech