Οι πρώτοι αγώνες windsurfing στην Πάτρα! (1981)

(αρχείο Ανδρέα Αύλιχου)

Είμαστε στα 1981 και στην Πάτρα φιλοξενούνται οι πρώτοι αγώνες του πανελλήνιου πρωταθλήματος windsurfing στον χώρο μπροστά από την Πλαζ έως το παρακείμενο «Achaia Beach».

Το πλάνο είναι από την τελετή των απονομών που έγινε στο «Καβούρι», μαγαζί που βρισκόταν απέναντι από το κολυμβητήριο (Ηρώων Πολυτεχνείου και Κανελλοπούλου)

Πίσω με τα γυαλιά και το μουστάκι ο Θόδωρος Κρητικός, δεξιά ο Γιώργος Ανδρουτσέλης, δίπλα του η Βίκυ Κούκου - Παπανικολοπουλου. Δίπλα στον Κρητικό ο Μιχάλης Ανδρουτσέλης και δίπλα στη Κούκου η Κάθριν Καμπέρου.

Κάτω δεξιά με τα μαλλιά και το μουστάκι είναι ο Χρήστος Καλαντζής. Χαμογελαστός με το κύπελλο ο Θόδωρος Καμπέρος, πίσω του και αριστερά, ο Πάνος Καμπέρος. Με το μουστάκι και την μπλε μπλούζα ο Νίκος Κωτσάκης και με το μαγιό αριστερά με το μούσι και τα γυαλιά ο ιστιοπλόος Ζησιμάτος.

Σερφ εκείνη την περίοδο έκανε και ο μετέπειτα πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, λίγο πριν τον Αγ. Βασίλη εκεί που είναι τώρα το Relaxare! Ομοίως και ο αδελφός του ο Αντρίκος που έκανε windsurfing εκείνη την εποχή στο σημείο δίπλα στο «Achaia Beach».

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech