Ο στίβος είναι πάνω από όλα για τον Βαγγέλη Τζελάτη

Δευτέρα, Αύγουστος 12, 2019 - 3:06μμ

Αθόρυβα ως προς την προβολή μα «θορυβωδώς» ως προς την προσπάθεια διοργάνωσης για 4η συνεχή χρονιά του πανελληνίου πρωταθλήματος στίβου, κινήθηκε ο πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Β.Π., Βαγγέλης Τζελάτης.

Πέρασαν αρκετές μέρες από την Κυριακή που έπεσε η αυλαία του 105ου πανελληνίου πρωταθλήματος και ο απόηχος δεν έχει καταλαγιάσει. Θετικό το άκουσμα πανελλαδικά, σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του στίβου, μα και δω στην Πάτρα. Στήθηκε μια γιορτή στο Στάδιο, για το οποίο οι «στιβικοί» έχουν να λένε για τον αγώνα που έχουν δώσει από τον Σεπτέμβρη του 2004 (με τα στελέχη του Δήμου, εννοείται) για να είναι στολίδι.

Γέμισαν τα ξενοδοχεία, και πάλι, από τον στίβο, χάρηκε πολύς κόσμος θέαμα εκείνο το σαββατοκύριακο.

Μεγάλο μερίδιο ανήκει στην ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Β.Π. και στον επικεφαλής πρόεδρό της, τον Βαγγέλη Τζελάτη. Που και πάλι έβαλε ως πρώτη προτεραιότητα την άδολη αγάπη για τον στίβο. Αλλωστε με αυτό καταπιάνεται απ' όταν ήταν μικρό παιδί, ρίπτης στην Ολυμπιάδα, στίβος über alles, δεν ήταν ποτέ των αξιωμάτων, της προβολής, των δηλώσεων, μα πάντα της προσφοράς για τον στίβο.

Κι ίσως υπό αυτό το πρίσμα αρνήθηκε προ μηνών την διόλου ευκαταφρόνητη και αμελητέα θέση του προέδρου της Ο.Ε. των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων "Πάτρα 2019".

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Ετικέτες

Υποστήριξη: SilkTech