Ο πολυσύνθετος Γιώργος Αγγελόπουλος κάνει ένα νέο ξεκίνημα

Τετάρτη, Μάρτιος 6, 2019 - 6:11μμ

Στα 22 του χρόνια μόλις, έχει μια αξιοζήλευτη ποδοσφαιρική καριέρα και φυσικά όλο το μέλλον μπροστά του. Ο λόγος γα τον πατρινό Γιώργο Αγγελόπουλο που αγωνίζεται στην Σπάρτη, στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής, δανεικός από τον Παναθηναϊκό.

Ξεκίνησε από πολύ μικρός τον αθλητισμό και δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά. Πατέρας του είναι ο ποδοσφαιριστής Αντώνης Αγγελόπουλος, με μεγάλη καριέρα σε ομάδες της Αχαΐας (Πάτραι, Αχαϊκή, Παναγιάλειος) και μητέρα του η πανελληνιονίκης του στίβου της Παναχαϊκής, πρωταθλήτρια Ελλάδας στις μεγάλες αποστάσεις, Κωνσταντίνα Στεφανοπούλου.

Το 2009, με το που τέλειωσε το Δημοτικό έφυγε από την Πάτρα και μετακόμισε στην Αθήνα. Η αδελφή του Ασπασία φοιτούσε εκεί, και ο μικρός Γιώργος, που έπαιζε μπάλα στον Ατλαντα, ξεκινούσε μια νέα ποδοσφαιρική καριέρα.

Μαζί με το σχολείο, Γυμνάσιο και μετά Λύκειο, έβαλε τις βάσεις για κάτι καλό στην ποδοσφαιρική ακαδημία του Παναθηναϊκού. Έπαιξε σε όλες τις μικρές ομάδες, Κ14, Κ15, Κ17, Κ20, αλλά και σε πολλά φιλικά της ανδρικής ομάδας, το πρώτο όταν ήταν 17 ετών με το Κορωπί.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι ένας πολυσύνθετος παίκτης που αγωνίζεται τόσο στη μεσαία γραμμή, χαφ, αμυντικό χαφ, επιτελικό χαφ, όσο και στην δεξιά πτέρυγα, αλλά και ως στόπερ.

Ρωτήθηκε γιατί επέλεξε την μπάλα και όχι π.χ. τον στίβο ή κάποιο άλλο άθλημα και η απάντησή του δεν άφηνε περιθώρια: «Γιατί μου άρεσε το ποδόσφαιρο. Είναι πιο ωραίο να παίζεις μπάλα από το να τρέχεις».

Έχει ως στόχο μα φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί και αποκάλυψε τα δύο του πρότυπα. Ο Ροναλντίνιο τον έκανε να ερωτευτεί την μπάλα, ενώ ξεχωρίζει ως προσωπικότητα τον Μοχάμεντ Άλι.

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech