Ο έκτος Πατρώνης στην Παναχαϊκή, 4η φουρνιά στους "κοκκινόμαυρους"

Δευτέρα, Σεπτέμβριος 16, 2019 - 7:28μμ

Σε λίγες μέρες και επισήμως, ο νεαρός Τίμος Πατρώνης, αναμένεται να γίνει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής με την Παναχαϊκή.

Βαριά φανέλα, μεγάλη ιστορία και φυσικά τεράστια κληρονομιά, καθώς είναι η τρίτη γενιά Πατρώνη στην Παναχαϊκή, τα χρώματα της οποίας τίμησε τόσο, ο παππούς του Τίμος, όσο και ο πατέρας του Θόδωρος και φυσικά ο θείος του Νίκος!

Ο παππούς του Τίμος Πατρώνης, ήταν από τα μεγάλα αστέρια της Παναχαϊκής τη δεκαετία του '50, ενώ μετά το τέλος της καριέρας του, κάθισε στον πάγκο των κοκκινόμαυρων, ως προπονητής για πολλές θητείας

Μαζί με τον Τίμο Πατρώνη, αγωνιζόταν με τα Κοκκινόμαυρα και ο αδελφός του, Νίκος Πατρώνης!!

Την 10ετία του 80, η παράδοση του ονόματος συνεχίζεται καθώς οι δύο γιοι του Τίμου, ο Θόδωρος και ο Νίκος Πατρώνης, τίμησαν την Παναχαϊκή ως παίκτες, ο Θόδωρος μάλιστα και ως προπονητής της.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε, ότι ένας εκ των προπαππούδων του νεαρού Τίμου, ο πεθερός του Νίκου Πατρώνη, ο Μιχάλης Κάσδαγλης, ήταν επιστάτης στο γήπεδο της Παναχαϊκής στην Αγυιά, και χρησιμοποιούσε μάλιστα το σπιτάκι που υπήρχε, στην άκρη στην μάνδρα, πίσω από το τέρμα της Έλληνος Στρατιώτου.

TΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech