Ο Απρίλιος θα αρχίσει και θα τελειώσει με μαραθώνιο για την Μαρία Πολύζου

Τετάρτη, Μάρτιος 7, 2018 - 3:55μμ

Ο Απρίλιος θα αρχίσει και θα τελειώσει με μαραθώνιο για την Μαρία Πολύζου. Η κορυφαία Ελληνίδα μαραθωνοδρόμος και φέτος θα τρέξει με όραμα και ελπίδα σε δύο εαρινούς μαραθωνίους στη χώρα.

Η κάτοχος του Πανελληνίου Ρεκόρ Μαραθωνίου Δρόμου την πρωταπριλιά θα διανύσει τα 42.195 μέτρα του Διεθνούς Μαραθωνίου «Μέγας Αλέξανδρος» στη Μακεδονία, από την Πέλλα στη Θεσσαλονίκη.

Όπως ένας μαραθώνιος δεν φτάνει για την σπουδαία Ελληνίδα αθλήτρια η οποία στις 29 Απριλίου θα σταθεί για δεύτερη φορά μέσα σε ένα μήνα στην εκκίνηση πίσω από τα 42.195 μαραθώνια μέτρα.

Συγκεκριμένα θα τρέξει και στον επίσης Διεθνή Μαραθώνιο της Ρόδου, φυσικά με όραμα και ελπίδα, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα προσφοράς.

Η Μαρία Πολύζου τρέχει και φέτος σε αυτούς τους μαραθωνίους μπαίνοντας στην πρώτη γραμμή του «Μαραθωνίου Ζωής» που έχει ξεκινήσει η δρομική της ομάδα «Marathon Team Greece» εδώ και 1,5 χρόνο σε συνεργασία με τον Σύλλογο «Όραμα Ελπίδας», προκειμένου μέσα από τους αγώνες δρόμου όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι να γίνουν εθελοντές δότες μυελού των οστών.

Και στη Θεσσαλονίκη, και στη Ρόδο – όπως και στο Ναύπλιο χθες - , άνθρωποι του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας» θα βρίσκονται κοντά στη γραμμή τερματισμού ώστε όσοι ενδιαφέρονται να μπορούν επί τόπου να δίνουν λίγο σάλιο και συμπληρώνοντας τη σχετική αίτηση να γίνονται εθελοντές δότες μυελού των οστών και μαραθωνοδρόμου του πιο όμορφου μαραθωνίου που έχει γίνει ποτέ, αυτού του «Μαραθωνίου Ζωής».

Η Μαρία Πολύζου δίνει πρώτη το παράδειγμα διανύοντας και φέτος μαραθώνια χιλιόμετρα με όραμα και ελπίδα.

Μάλιστα είναι η δεύτερη φορά που τρέχει διαδοχικούς μαραθωνίους μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα καθώς και την άνοιξη του 2017 αγωνίστηκε με όραμα και ελπίδα σε τρεις μαραθώνιους δρόμους στη σειρά, στην αρχαία Ολυμπία, τη Θεσσαλονίκη και τη Ρόδο.

«Έλα και εσύ να γίνεις εθελοντής δότης μυελού των οστών! Δώσε ελπίδα! Δώσε Ζωή!»

Υποστήριξη: SilkTech