ΝΟΠ: Η βράβευση του Ηλία Αγγελόπουλου στα «Πρόσωπα της Χρονιάς»

Τετάρτη, Ιανουάριος 17, 2024 - 7:30μμ

Σημαντική διάκριση και αναγνώριση για το νεαρό αθλητή της ομάδας υδατοσφαίρισης του Ναυτικού Ομίλου Πατρών, Ηλία Αγγελόπουλο, καθώς βραβεύτηκε στα «Πρόσωπα της Χρονιάς» που διοργάνωσε ο δημοσιογραφικός οργανισμός της εφημερίδας"Πελοπόννησος", στην κατηγορία του αθλητισμού.
Από την ιστοσελίδα της διοργάνωσης: "Η Πάτρα δεν είναι απλώς η πόλη του υγρού στίβου. Είναι το εργαστήρι του ελληνικού ναυταθλητισμού, παράγοντας συνεχώς ταλαντούχους αθλητές και αθλήτριες. Η περίπτωση του Ηλία Αγγελόπουλου είναι η πλέον χαρακτηριστική. Ένα νέο παιδί, που σε ηλικία μόλις 15 ετών, έκανε το ντεμπούτο του στην Α1 Εθνική Ανδρών του πόλο, και από την πρώτη κιόλας στιγμή έκανε θραύση. Το καλοκαίρι, μάλιστα, πανηγύρισε το χάλκινο μετάλλιο με την Εθνική μας ομάδα πόλο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Παίδων, όντας, παράλληλα, ο κορυφαίος παίκτης της και πρώτος της σκόρερ στη διοργάνωση. Τέλος, με την ομάδα του, τον ΝΟΠ πανηγύρισε την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων. Ναι, ο Ηλίας Αγγελόπουλος δεν είναι απλώς το Πρόσωπο, είναι το... Γκολ της Χρονιάς!
Πολλά συγχαρητήρια Ηλία, σου ευχόμαστε να έχεις υγεία, να συνεχίσεις την ήδη επιτυχημένη πορεία σου και...γιατί όχι....να σε δούμε σε μια Ολυμπιάδα!"
Η στιγμή της βράβευσης:

Υποστήριξη: SilkTech