Νίκος Ηλιόπουλος: Ευγνώμων για ότι έχω ζήσει με την Εθνική Ομάδα

Τρίτη, Οκτώβριος 3, 2023 - 8:00μμ

Ο Πατρινός Νίκος Ηλίπουλος, μετά από έναν δυνατό αγώνα που έδωσε, δεν κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Σε ανάρτησή του, αμέσως μετά, ανέφερε: "Τόσα πολλά συναισθήματα που είναι σχεδόν αδιανόητο να μπορέσω να τα εκφράσω με λόγια...
Απογοήτευσα τον εαυτό μου πάνω απ' όλα , τον προπονητή μου, που μαζί όλα αυτά τα χρόνια παλεύαμε για αυτόν τον αγώνα, την οικογένεια μου και όλους όσους πίστεψαν σε εμένα και το όνειρο μου είχε γίνει και δικό τους. @christiannakatsavria
@ilias_panou
Εχθές προσπάθησα μέχρι την τελευταία στιγμή με ότι δύναμη είχα, σωματική και ψυχική για να εκπληρώσω το στόχο μου και το όνειρο μου. Δυστυχώς όμως δεν τα κατάφερα.
Ωστόσο ο δρόμος για τούς Ολυμπιακούς Αγώνες είναι ακόμα ανοιχτός και τίποτα δεν έχει τελειώσει.
Δεν ξέρω ακόμα ποια θα είναι τα επόμενα βήματα μου , το σίγουρο όμως είναι ένα σε ότι και αν κάνω!
Θα επιστρέψω, όχι δυνατότερος , ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ...
ΥΓ. Θέλω να πω ότι πάντα ήμουν και θα είμαι πολύ περήφανος και ευγνώμων για ότι έχω ζήσει με την Εθνική Ομάδα. Οι φωνές και η στήριξη των συναθλητών μου είναι αυτές που με ώθησαν πολλές φορές να ξεπεράσω τον εαυτό μου και να καταφέρω τους στόχους μου. Είμαι τυχερός που βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα. Γιατί ότι έχουμε κερδίσει ο καθένας ξεχωριστά το έχουμε κάνει με το σπαθί μας και μόνοι μας!
κ.Ράφτη (Coach)
@eleftherios_petrounias
@tsolakidis_stefanos_
@ivana___djuric
Σας ευχαριστώ για όλα, δεν θα είχα ολοκληρώσει τον αγώνα αν δεν ήσασταν εκεί!!"

Υποστήριξη: SilkTech