Νάσος Καλογερόπουλος: Σημασία έχει να το ευχαριστιόμαστε

Παρασκευή, Οκτώβριος 16, 2020 - 10:29πμ

Έχει φάει τα γήπεδα με το κουτάλι ο Νάσος Καλογερόπουλος, βασικό στέλεχος του Πηγάσου Μπεγουλακίου στο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας ΕΠΣ Αχαΐας.

Γεννημένος τον Σεπτέμβριο του 1995, έχει μακρά θητεία στα Ψηλαλώνια, το Πάτραι, το Ζαβλάνι και φυσικά στον Πήγασο.
Παίζει στο κέντρο, «6άρι» ή και «8άρι», για την δική του απόλαυση και ευχαρίστηση!

Ήταν σαφής όταν ρωτήθηκε για τους ποδοσφαιρικούς του στόχους: «Να έχω υγεία πάνω από όλα, και όσο μπορώ να έχω την καλύτερη δυνατή απόδοση σε κάθε παιχνίδι».

Αγαπημένος του ποδοσφαιριστής ο Ροναλντίνιο και ιδού το μέχρι στιγμής «ταβάνι» του: «Δεν θεωρώ ότι έχω κάποιο σούπερ παιχνίδι, δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο. Για μένα όλα καλά ήταν, κι ας έχανα. Σημασία στην μπάλα έχει να το ευχαριστιόμαστε! Το ίδιο ισχύει και για τα γκολ που έχει πετύχει: «Για μένα όλα ήταν κρίσιμα, αυτό μπορώ να πω με σιγουριά! Όλα χρησίμευαν κάπου, είναι η αλήθεια».

Ο Νάσος Καλογερόπουλος ευχαρίστησε την οικογένειά του «που με στηρίζει σε κάθε μου βήμα και είναι πάντα δίπλα μου!», ενώ έσταξε μέλι για τον Πήγασο: «Ευχαριστώ τη διοίκηση για τον σεβασμό που έχουν δείξει απέναντι μου! Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου για το όμορφο κλίμα που υπάρχει στην ομάδα και τέλος ευχαριστώ πολύ τον προπονητή μου (Σ.Σ. ο Νίκος Δημητροπουλος για το σεβασμό και την πίστη που έχει δείξει απέναντι στο πρόσωπο μου!».

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech