Το μπάσκετ είναι τρόπος ζωής για τον Αριστομένη Αγγελόπουλο

Τρίτη, Αύγουστος 21, 2018 - 10:40μμ

Είναι από τους πιο μικρούς της ομάδας, με αντιστρόφως μεγάλη όμως αγάπη για το μπάσκετ. Ένας από τους πολλούς ήρωες του τοπικού μπάσκετ, ένας από αυτούς που λατρεύουν την «πορτοκαλί θεά».

Ο λόγος για τον Αριστομένη Αγγελόπουλο, έναν από τους μικρούς της Κρήνης που φέτος ανέβηκε στην Α2 ΕΣΚΑΗ. Γέννημα - θρέμμα του χωριού, αγαπάει κάθε τι που έχει να κάνει με το Βελίζι, πόσο μάλλον με την τοπική ομάδα μπάσκετ. Στα 17½ του πια, έχει ήδη αρκετά χρόνια που ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ, από την «μικρή» ομάδα του χωριού που δεν υπάρχει πια. Παίζει στη θέση «3» και ξέρει ποιος είναι και τι θέλει από την ενασχόλησή του με το άθλημα.

«Ξέρω - δεν ξέρω μπάσκετ, αγαπάω την ομάδα μου. Ξέρω ποιος είμαι, ξέρω τι θέλω. Δεν νομίζω να έφευγα ποτέ από την Κρήνη για μια άλλη ομάδα. Η Κρήνη είναι σαν μια ωραία οικογένεια, όπου όλοι συνεργάζονται και σεβόμαστε ο ένας τον άλλο. Ο πρόεδρος θέλει να μας βλέπει ικανοποιημένους κι αυτό μου αρέσει. Πάνω απ' όλα παίζουμε για να περάσουμε καλά! Μου αρέσει που στο μπάσκετ υπάρχει μεγάλη συνεργασία, μεγαλύτερη από ότι στο ποδόσφαιρο».

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech