Μιχάλης Νικολόπουλος: Ο αθλητής φαινόμενο!

Τετάρτη, Νοέμβριος 20, 2019 - 4:50μμ

Την εκπληκτική πορεία του στις υπεραποστάσεις συνεχίζει ο αθλητής του ΣΕΒΑΣ Πάτρας, Μιχάλης Νικολόπουλος. Μετά τον '’Αέθλιο Δρόμο'' των 62 χλμ. και τον ''Ευχείδιο Άθλο'' των 107,5 χλμ., ο Αχαιός δρομέας συνεχίζει την εκπληκτική πορεία του τερματίζοντας τον '’Δρόμο των Αθανάτων'' (Σπάρτη-Καλαμάτα) συνολικής απόστασης 142 χλμ. σε 17 ώρες και 30 λεπτά, επίδοση που του επιτρέπει τη συμμετοχή του στον παγκοσμίως γνωστό αγώνα '’Σπαρταθλον'' (Αθήνα-Σπάρτη).

Σα να μην έφτανε αυτό, στον αυθεντικό μαραθώνιο Αθηνών στις 10 Νοεμβρίου, κάλυψε την απόσταση των 42.195 μέτρων σε 4 ώρες και 16 λεπτά!

Ο ΣΕΒΑΣ Πάτρας υπογράμμισε ότι η Πάτρα και γενικά η Αχαΐα έχει βγάλει και θα βγάζει πολλούς μεγάλους αθλητές και πρωταθλητές στις μεγάλες αποστάσεις, αλλά σαν τις επιδόσεις του Μιχάλη, που είναι από τους λίγους που έχουν σπάσει το φράγμα των 42 χλμ., σπανίζει να βγάζει, χαρακτηρίζοντας τον αθλητή φαινόμενο για τον τοπικό αθλητισμό, εκφράζει τον θαυμασμό του και τον συγχαίρει, ευχόμενος να μη σταματήσει ποτέ να τους εκπλήσσει με τέτοιου είδους επιδόσεις.

Υποστήριξη: SilkTech