Ηλίας Αγγελόπουλος: Ο Βενιαμίν του ΝΟΠ ρίχτηκε στα βαθιά

Πέμπτη, Απρίλιος 27, 2023 - 1:18μμ

Γεννημένος τον Ιούλιο του 2008 ο Ηλίας Αγγελόπουλος είναι ο μικρότερος της φετινής ανδρικής ομάδας του ΝΟΠ στην οποία προωθήθηκε το καλοκαίρι από τον Δημήτρη Κραβαρίτη.

Έχει ύψος 1.85μ. και αγωνίζεται στη θέση του φουνταριστού, ενώ έχει αγωνιστεί ήδη σε 13 παιχνίδια της Α2 έχοντας πετύχει 11 γκολ.

Έλκει την καταγωγή του από την Κρήνη ενώ μένει στη γειτονική Οβρυά όπου και πάει σχολείο στην Γ' τάξη του Γυμνασίου Σαραβαλίου, έχοντας κλίση προς τη θετική κατεύθυνση.

Ξεκίνησε πολύ μικρός, το 2013, στα τμήματα εκμάθησης του ΝΟΠ και πολύ γρήγορα ξεχώρισε με το ταλέντο του, αγωνιζόμενος διαδοχικά στις ομάδες μίνι παίδων, παίδων, εφήβων, νέων και φυσικά ανδρών.

Εν ενέργεια αθλητής στις ομάδες εφήβων, νέων και στην ανδρική, έχει πανηγυρίσει τον τίτλο του πανελληνιονίκη στο πρωτάθλημα των μίνι παίδων το 2021, εκεί όπου στον τελικό έκανε το καλύτερό του παιχνίδι.

Στον αντίποδα, χειρότερη στιγμή του είναι η ήττα φέτος στο Νέων, από την ΝΕΠ με 14-12 που κόστισε στον ΝΟΠ τον αποκλεισμό.

Φετινός του στόχος είναι να πανηγυρίσει την άνοδο με τον ΝΟΠ στην Α1 Εθνική και ένα -ακόμα- μετάλλιο με τους «μικρούς», με την παιδική ομάδα.

Παράλληλα θέλει να είναι στην αποστολή της Εθνικής ομάδας παίδων που θα αγωνιστεί το καλοκαίρι στο οικείο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα γίνει στην Ποντγκόριτσα του Μαυροβουνίου.

Απώτερος στόχος του να παίξει πόλο υψηλού επιπέδου στην Α1 Εθνική.

Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την οικογένειά του, όλους τους προπονητές του (Παρασκευοπούλου, Τσίστα, Μπαρτζελάς, Κοντάκος, Μπουλουγουράς, Λαμπάτος και Κραβαρίτης) και τον γυμναστή του Αλέξη Γκότση.

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech