Η ξεχωριστή Πέγκυ Βέμη με τους 22 τίτλους

Παρασκευή, Σεπτέμβριος 6, 2019 - 4:00μμ

Η Πατρινή αθλήτρια χάντμπολ Πέγκυ Βέμη κρέμασε τα αθλητικά της παπούτσια μετά από 35χρονη διαδρομή στα γήπεδα, στην οποία πανηγύρισε 22 τίτλους. Ξεχωριστή στιγμή της καριέρας της το πρώτο πρωτάθλημα με την Αναγέννη Άρτας, με το οποίο ξεκίνησε η μεγάλη αυτοκρατορία της ομάδας.

Η Πατρινή παίκτρια αποτελεί μία εμβληματική μορφή του γυναικείου χάντμπολ, ενώ έχει ξεχωρίσει με το ήθος και τον χαρακτήρα της.

Κορυφαία στιγμή στην καριέρα της αποτέλεσε η συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας με την Εθνική ομάδα.

Στην κλήρωση των πρωταθλημάτων ανδρών και γυναικών της ΟΧΕ για τη σεζόν 2019-2020 η Πέγκυ Βέμη βραβεύτηκε από την Ομοσπονδία χειροσφαίρισης για την προσφορά της στο άθλημα.

Η ίδια έγραψε στο facebook:

«Επειδή στη βράβευση μου από την Ο. Χ. Ε. δε πρόλαβα να δώσω τις ευχαριστίες μου.. που ίσως κάποιοι νομίζουν πως ξέχασα....

Ευχαριστώ πάρα πολύ την Ο.Χ.Ε.για αυτό το βραβείο και αυτήν την τιμή (αν και προσπάθησα να φύγω αθόρυβα αυτοί είχαν αλλά σχέδια για μένα και τους ευχαριστώ θερμά μέσα από την καρδιά μου γι'αυτο).

Επίσης οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Πρόεδρο μου Βασίλη Κρανιώτη για όλες τις ευκαιρίες και τη στήριξη του όλα αυτά τα χρόνια και την εμπιστοσύνη που μου έδειξε ως αθλήτρια και ως άνθρωπο (ελπίζω μέχρι σήμερα να είμαι αντάξια αυτής της εμπιστοσύνης).

Τέλος το μεγαλύτερο ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ είναι για την οικογένεια μου που η αγκαλιά τους είναι πάντα εκεί για μένα και ιδιαίτερα για τους ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ τους είμαι πραγματικά ΕΥΓΝΩΜΩΝ γιατί με άφησαν ελεύθερη να ακολουθήσω το όνειρο μου τον Αθλητισμό που λατρεύω και το Χάντμπολ πού αγάπησα με όλη μου την ψυχή.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΎ ΟΛΟΥΣ!!!!».

Και βέβαια δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι η μεγάλη της αγάπη θα είναι πάντα το χάντμπολ σε σάλα και άμμο, κάτι που φάνηκε και από την παρουσία της στους Αγώνες της Πάτρας όπου ενίσχυε συνεχώς τις διεθνείς αθλήτριες από την κερκίδα (φωτό)!

Αμαλία Λαλιώτη

Υποστήριξη: SilkTech